Kärlekspar vid hissen

Brf En kärlekshistoria

Vi börjar alltid med att visa oss för dig. Och när vi väl inlett en relation brukar det bli långvarigt, och på dina villkor. Så här kan en typisk kärlekshistoria med oss se ut.

Det hela kanske börjar med en Morgondröm i vackra Alster. Klassisk kostym med vita knutar, samtidigt modern.  

Eller vänta, låter det inte alldeles ljuvligt med Kärleksudden i Mullsjö? Det sköna småstadslivet kanske visar sig vara din grej.  

Helger med härliga utflykter: Mysiga Skogspromenaden i Torsviken, en tur förbi Blåbärsbacken i Åkersberga och picknick i Bränninge Trädgård i Habo. Björrödsbäcken i Landvetter porlar i bakgrunden och både Gulsparven i Stångby och Lövsångaren 3 i Järfälla som kvittrar glatt.  

Låter det som en idyll? 

Ja, det är underbart, tänker du där du står på Stensö Brygga i Kalmar och känner Havsbrisen i Västervik. Men är det något som skaver? Du tar en funderare på Golfrundan i Saxnäs. Du vill kanske att det ska kännas lite mer… elektriskt?  

Du söker spänning i Ampere i Nacka. Du får veta att du kan köpa halva, men bo i hela”. Tänk, det behöver inte vara så traditionellt!  

Plötsligt: du blir uppvaktad med en hel bukett från Tygelsjö. Dahlia och Vildrosen, från Vallmoängen. Den där charmigt lantliga bykänslan, kanske är det där du hittar ditt hjärtas fröjd och eviga längtan?  

Samtidigt har du länge haft span på Stadsljus i Norra Djurgårdsstaden. Du har hört att det ska bli något av en höjdare.

Men du vill inte stänga några dörrar. 

Bara öppna fler.  

Du blir medlem i OBOS för att gå före i kön den dagen det är dags att inleda något helt nytt. Du blir uppvaktad med allt från erbjudanden på skruvdragare och matkassar till hotellnätter och exklusiva dagar i nöjesparker.  

Det känns tryggt, javisst, men långt ifrån tråkigt. Och du vet att oavsett var du befinner dig i livet, kommer du att kunna hitta hem här