Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Björrödsbäcken

Nya tider, nya priser. Vad sägs om energieffektiva bostäder på en återvändsgata i barnvänliga och natursköna Björröd? Endast en kvart från centrala Göteborg bygger vi välplanerade kedje- och parhus med hög standard redan från start. Dessutom ligger Landvetters utbud endast en kort cykeltur bort – perfekt för inköp av svalkande glass i solen. Just nu erbjuder vi även trygga lösningar och solceller på köpet. Välkommen!

1 av 19

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
5
Bostadstyp
Parhus, Villa
Pris från
4 425 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (boarea)
106–130 m²
Inflyttning
Från kvartal 4 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning av Brf Björrödsbäcken!

Ta tillfället i akt och lär dig mer om området, bostäderna och passa på att få svar på alla dina frågor. Anmälan sker till våra mäklare och visningarna hålls på plats i Björröd där området just nu växer upp. 

Adress: Davids väg, Björröd
Passar inte visningstiden? Välkommen att boka en annan dag med Gustav eller Emil

Psst! Söndagen den 24 mars kl. 13:00 - 14:30 tjuvstartar vi påsken i Björröd och bjuder då in till påskpyssel. Dessutom öppnar vi upp vårt fina visningshus så att du kan komma in och uppleva hur det är att bo i Brf Björrödsbäcken. Varmt välkommen!

Koordinater: 57.668564,12.246530. Se kartan på Google

Nya tider, nya priser

Trygg månadsavgift

För att ge köpare i Brf Björrödsbäcken en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift från 4 372 kronor fram till 2028. Det ger dig frihet att planera din ekonomi flera år framåt.

Kontakta mäklare för mer information

 

Brf Björrödsbäcken har 5 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Björrödsbäcken

  • 5 femrumsbostäder
  • Från 4 425 000 kr till 5 045 000 kr
  • Inflyttning: Från kvartal 4 2024
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.668564,12.246530. Se kartan på Google

Energieffektiva bostäder med solceller på köpet

Brf Björrödsbäcken bjuder på något alldeles extra för hussugna göteborgare i alla åldrar: nybyggda och energieffektiva parhus och kedjehus med naturen runt knuten. Dessutom med solceller som ingår vid köp som täcker stor del av bostadens uppvärmningskostnad. Nybyggt och underhållsfritt vilket underlättar för såväl plånboken som vardagspusslet. Även om känslan är att bo på landet bor du samtidigt endast en kvart med bil från Avenyn eller en kort cykeltur från Landvetter där du hittar allt från mataffär till ishall.

Först i Skandinavien med takplåt av fossilfritt stål

Våra kedjehus i Brf Björrödsbäcken är först i Skandinavien med att erbjuda takplåt av fossilfritt stål. Genom att introducera fossilfritt stål i våra tak- och fasadprodukter kommer vi att kunna minska koldioxidavtrycket avsevärt från den byggda miljön. Hållbart byggande har fått en helt ny dimension.

Det fossilfria stålet som används har en process som avger vatten istället för CO2 som restprodukt. Utsläppen från tillverkningsfasen kommer dessutom att minimeras genom användning av fossilfri el och val av material- och logistikalternativ med lägsta möjliga miljöpåverkan. Att flytta till Björröd är alltså ett bra alternativ av många olika anledningar. Välkommen!

Välutrustade hem där livet händer!

Brf Björrödsbäcken bjuder på vackra hus i två olika modeller och storlekar: Kedjehus i suterräng om 130 ljusa och välplanerade kvadratmetrar eller parhus om 106 smarta sådana. Båda har fina sociala ytor, gott om plats för privatlivet och en riktigt bra standard redan från början. Som köpare har du möjlighet att göra tillval och anpassa materialvalen i din bostad så att den ska passa just dig. Var med och skapa ditt drömhem i ett nybyggt och barnvänligt område tillsammans med likasinnade.

Naturligtvis har varje hus även ljuvliga uteplatser att njuta av livet på. Perfekt för ljumna grillkvällar tillsammans med grannar, till ljudet av skrattande barn som leker på områdets lekplats. Här lever du det bekväma huslivet, i ett välbyggt, energieffektivt och välutrustat hem i bostadsrättsform.

Trygghet och oslagbara erbjudanden

Att OBOS funnits sedan 1929 – det vill säga i snart 100 år, gör att vi med gott samvete kan prata om tryggheten med att köpa bostad genom oss. Vi har varit igenom toppar och dalar och har alltid funnits vid våra köpares sida, och det tänker vi fortsätta med. Vi räknar med att finnas i minst 100 år till, så för att du ska känna dig lugn med att köpa din bostad hos oss erbjuder vi just nu kostnadsfria solceller samt tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad ifall det skulle bli problem att sälja din nuvarande bostad. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och säker genom hela resan, därför finns vi vid din sida.

För frågor och funderingar kring våra erbjudanden, kontakta våra duktiga mäklare. Nummer och email hittar du längst ner på sidan. 

Se vår projektfilm!

360-visning inuti husen

Om bostäderna

Om bostäderna

Välkommen till barnvänliga Björröd, Landvetter! Här bjuder Brf Björrödsbäcken på nybyggda hus i bekväm bostadsrättsform: kedjehus om 130 kvm och parhus om 106 kvm, båda med fina sociala ytor, gott om plats för privatlivet i 3 sovrum – och ljuvliga uteplatser att njuta av livet på.

Läs mer!

Här är det gott att leva!

I barnvänliga Björröd, Landvetter, bjuder Brf Björrödsbäcken på nybyggda hus i bekväm bostadsrättsform. Här bor du granne med naturen, en cykeltur från service och med smidig pendling in till Göteborg.

Läs artikeln!
Så är det att bo ljuvligt lantligt i Björröd

Så är det att bo ljuvligt lantligt i Björröd

Vill du hitta hem på en naturskön plats på lagom avstånd från Göteborg? Då ska titta närmare på Björröd, menar projektutvecklare Johan Åstradsson. Här växer nämligen ett helt nytt bostadsområde fram, granne med naturen, nära all service i Landvetter – bara en kvarts bilresa från Göteborg.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Björrödsbäcken

Vi svarar gärna på dina frågor!