Laster resultat
Kommande projekt

Visionsillustration av Liljewall.

Brf Björrödsbäcken

I populära Landvetter ligger natursköna, barnvänliga Björröd. Här planerar vi nu för nybyggda kedjehus och parhus med god standard – i bekväm bostadsrättsform. Här bor du lagom lantligt med smidig pendling till Göteborg. 15 minuter med bil, eller 30 minuter med buss. Vardagspusslat och klart!

Nyckelinformation

Antal bostäder
22
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Sutteränghus & parhus
Storlek
Ca 106 & 135 kvm
Säljstart
Prl. Höst 2022
Inflyttning
Prl. Q2 2024

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.668564,12.246530. Se kartan på Google

Lev det ljuva huslivet med naturen runt knuten

Brf Björrödsbäcken bjuder på något alldeles extra för hussugna göteborgare i alla åldrar: nybyggda parhus och kedjehus med naturen intill, nära till service och aktiviteter inne i Landvetter och smidig pendling in till Göteborg med bil eller buss. Läge för det goda livet? Helt klart.

Hem för familjer av alla slag

Här bjuds vi på härliga hus i två olika modeller och storlekar: kedjehus i suterräng om 130 ljusa och välplanerade kvadratmetrar eller parhus om 105 smarta sådana. Båda har fina sociala ytor, gott om plats för privatlivet i 2-3 sovrum – och en riktigt bra standard redan från början. Naturligtvis har varje hus även ljuvliga uteplatser att njuta av livet på. Här lever du det bekväma huslivet, i ett välbyggt och välutrustat hem i bostadsrättsform.

Läge för en härligare vardag

Det må låta som en sliten klyscha, men i Björröd får du verkligen det bästa av flera världar. Starta skogspromenaden utanför knuten, kanske med svampkorgen som sällskap? Cykla till svalkande dopp i Landvettersjön, ta en utflykt till Peter Korns vackra trädgård eller handla lokalproducerade godsaker på Sammels Lantgård. Vardagens service inne i Landvetter cyklar du till på en kvart. Och när stadslivet kallar tar du bussen in till Göteborg på runt en halvtimme, eller 15-20 minuter med bil.

Om bostäderna

Om bostäderna

Välkommen till barnvänliga Björröd, Landvetter! Här bjuder Brf Björrödsbäcken på nybyggda hus i bekväm bostadsrättsform: kedjehus om 130 kvm och parhus om 105 kvm, båda med fina sociala ytor, gott om plats för privatlivet i 2-4 sovrum – och ljuvliga uteplatser att njuta av livet på.

Läs mer!
Här är det gott att leva!

Här är det gott att leva!

I barnvänliga Björröd, Landvetter, bjuder Brf Björrödsbäcken på nybyggda hus i bekväm bostadsrättsform. Här bor du granne med naturen, en cykeltur från service och med smidig pendling in till Göteborg.

Läs artikeln!
Så är det att bo ljuvligt lantligt i Björröd

Så är det att bo ljuvligt lantligt i Björröd

Vill du hitta hem på en naturskön plats på lagom avstånd från Göteborg? Då ska titta närmare på Björröd, menar projektutvecklare Johan Åstradsson. Här växer nämligen ett helt nytt bostadsområde fram, granne med naturen, nära all service i Landvetter – bara en kvarts bilresa från Göteborg.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Björrödsbäcken

Vi svarar gärna på dina frågor!