Laster resultat

Slutsålt

Kv Vallmoängen

På byns finaste läge kan du nu flytta rakt in i en inflyttningsklar äganderätt. Kedjehusen är 123 kvadratmeter i ett plan, med alla bekvämligheter och hög standard. Välkommen till Kv Vallmoängen!

Hitta på sidan

1 av 30

Nyckelinformation

Antal bostäder
10 enplanshus
Upplåtelseform
Äganderätt

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Spannmålsgatan 97, Tygelsjö. Se kartan på Google

Välkommen hem till byn – och till ditt eget enplanshus

Sista kvarteret ut i den västra delen av nya Tygelsjö blir något extra. Här planerar vi för kanonfina kedjehus som äganderätter. 123 väldisponerade kvadratmetrar i ett plan, med ljus och rymd som främsta kännetecken. Naturligtvis komplett med en generös altan. Som gjort för det ljuva livet!

Hem ljusa hem – med byns bästa läge?

Kvarteret Vallmoängen får ett fantastiskt fint läge, kanske byns allra bästa? Här kan du sitta på altanen och titta ut över byns nya, fina park. På insidan bjuder husen på tre sovrum, härliga sällskapsytor och alla bekvämligheter – men också det lilla extra i form av härlig takhöjd och en fin fönstersättning som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

Lagom mycket på landet

Att bo i Tygelsjö är att bo i en levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Byn har en hel del service, som frisör, florist, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

Kvartersskiss över Tygelsjö

Kvartersskiss över Tygelsjö

Här kan du se hur området är planerat och kanske kan du se var du skulle trivas bäst!

Se hela områdesskissen här
Om bostäderna

Om bostäderna

Kv Vallmoängen bjuder på äganderätter om 123 välplanerade kvadratmetrar med tre sovrum och härliga sociala ytor, dubbla uteplatser, trädgård och carport. Ljusa, moderna hem med alla bekvämligheter. Som gjort för det ljuva livet!

Läs mer om bostäderna här!
Bo lugnt och lantligt med nära till Malmö

Bo lugnt och lantligt med nära till Malmö

I Tygelsjö bor du lugnt och tryggt i en livs levande skånsk by – mitt i den lantliga charmen, men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. En plats för alla att trivas!

Läs mer om området här!
Varför välja Kv Vallmoängen?

Varför välja Kv Vallmoängen?

Här äger du ditt eget hem i form av otroligt trevliga kedjehus i ett plan. Ljusa, moderna och sociala bostäder med hög standard och ett riktigt fint läge i superpopulära Tygelsjö. Läs mer om Vallmoängens alla fördelar här.

Läs mer om Kv Vallmoängen här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS