Jobba hos oss

Vill du vara med och bygga framtidens samhälle och uppfylla bostadsdrömmar? Då har du goda möjligheter till en spännande karriär hos OBOS!

Visionen driver oss framåt

På OBOS har vi en vision om att bygga framtidens samhälle och uppfylla människors bostadsdrömmar. I Sverige är vi cirka 700 medarbetare som tillsammans arbetar för visionen varje dag. Kort och gott - våra medarbetare är vår allra viktigaste resurs. Därför vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare, så att alla som börjar sin karriär hos oss kan trivas, utvecklas och känna att de är del av någonting större. 

Att arbeta på OBOS är att göra det i en organisation som har ett tydligt samhällsengagemang. Vi erbjuder våra medarbetare utmanande och spännande arbetsuppgifter i en utvecklande arbetsmiljö. Allt i en organisation som präglas av fem värderingar.

OBOS - Karriärföretag 2024

OBOS - Karriärföretag 2024

Vi på OBOS är mycket stolta över utmärkelsen som Karriärföretag och att för andra året i rad få vara med på listan över attraktiva arbetsgivarna 2024.

Läs mer här
Summer internship

Summer internship

Varje sommar välkomnar vi studenter till OBOS summer internship för en lärorik, utmanande och social sommar. Här får du jobba med relevanta arbetsuppgifter tillsammans med erfarna kollegor och andra studenter.

Illustrasjon av mennesker som snakker sammen

Värderingarna enar koncernen

Våra värderingar delar vi med våra kollegor i Norge, och dessa är: Skikkelig, Kvalitetsbevisst, Offensiv, Lønnsom och Engasjert.