Laster resultat
Kommande projekt

Brf Morgondröm

I vackra Alster kan din husdröm bli verklighet på enklast möjliga vis: i bostadsrättsform. Här planerar vi för kanonfina kedjehus i två olika modeller. Cykla till badet på fem minuter, promenera till förskolan, och ta bilen in till Karlstad på cirka 10 minuter. Vardagspusslat och klart!

Antal bostäder
20 kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Hösten 2021
Inflyttning
Maj 2023

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Brf Morgondröm har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.397528,13.621090. Se kartan på Google

Kvarteret i Brf Morgondröm i Alster, Karlstad

Den enkla vägen till villalivet: nybyggda hus i barnvänliga Alster

Välkommen till Gustaf Frödings hemtrakter! Här i vackra Alster bjuder Brf Morgondröm på nybyggda kedjehus i två olika modeller, båda om 120 välplanerade kvadratmetrar med 3-4 sovrum. Moderna hem i bekväm bostadsrättsform, i en klassisk kostym som matchar sin omgivning perfekt.

Bo granne med skogen och vattnet

Här bor du nära både skogen och Vänern, du cyklar till Alsters Strandbad på fem minuter! På sommaren kan du också besöka Alsters herrgård, och kanske äta lunch eller ta en gofika med utsikt över Vänerns glittrande vatten? Var det någon som sa livskvalitet?

Med staden inom räckhåll

Att bo här betyder inte att du lämnar civilisationen bakom dig. Förskola finns på promenadavstånd och på cirka 10 minuter i bilen når du shopping, jobb och nöjen i centrala Karlstad. Middagsmat, med mera, handlar du närmast på Välsvikens handelsområde. Vardagspusslat, och klart!

Om bostäderna

Om bostäderna

Att bo i kedjehus ger gott om villakänsla för pengarna. Här är det gott att leva, helt enkelt.

Läs mer!
Området

Området

Här bor du mitt i den vackra värmländska naturen, med lika nära till sköna skogspromenader som svalkande dopp. Det känns som att bo på landet, men på ett lite lagom vis.

Läs mer om området
Varför välja Brf Morgondröm?

Varför välja Brf Morgondröm?

Nybyggda kedjehus och friliggande småhus med alla bekvämligheter, i ett välkomnande kvarter med närhet till både skogen och Vänern – och Karlstad inom räckhåll.

Läs mer här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Morgondröm

Vi svarar gärna på dina frågor!