Laster resultat
Försäljningen startar 30 augusti kl. 10:00

Brf Havsbrisen

I Brf Havsbrisen kan drömmen om ett hus nära havet bli verklighet – i bekväm bostadsrättsform. Här planerar vi för trivsamma parhus, precis intill populära golfbanan. Västerviks service, utbud och nöjen ligger bara en kort cykeltur bort.

Nyckelinformation

Antal bostäder
18 st
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Parhus
Storlek
115 kvm
Frånpris
3 095 000 kr
Säljstart
30:e Augusti 2022
Inflyttning
Sommaren 2024

Detta händer nu

Säljstart för Brf Havsbrisen

Försäljningen startar 30 augusti 2022 kl. 10:00 och köpanmälan är öppen till och med 31 augusti 2022 kl. 10:00

Fastpris. Alla kan köpa men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Mer information och köp av bostad

Du behöver inte vara OBOS-medlem för att köpa ett hus i början av försäljningen, men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Bli medlem Läs mer om förtur för medlemmar

Informationsträff

Torsdagen den 23 augusti är du välkommen att få info om bostäderna och prata med både OBOS, mäklarna & banken inför säljstarten i Brf Havsbrisen! 

Vi samlas vid tomten och sen promenerar vi tillsammans upp till visningshuset i systerprojektet Brf Hällmarken.

Anmälan krävs och görs här

Sista dagen att anmäla sig: 22 augusti

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Hällmarksvägen, 593 38 Västervik. Se kartan på Google

Nybyggda hem med havsutsikt

I vackra Ekhagen, bara 10 minuter från centrala Västervik, kan drömmen om ett hem nära naturen bli verklighet. Här får du allt av det goda: grönska utanför dörren och ett modernt hem som både bjuder in till umgänge och en avkopplande vardag. Från huset kan du både se havet och känna dess vindar. Därför blir också namnet på det nya kvarteret självklart. Välkommen till Brf Havsbrisen!

Hem för både semester och vardag

Brf Havsbrisen blir ett ljust och luftigt kvarter. Här bor du i parhus på 115 välplanerade kvadratmetrar i två plan – med alla bekvämligheter. Härliga sociala ytor, tre trivsamma sovrum och två stora uteplatser där du kan njuta av den fantastiska naturen.  

Nära natur och nöjen

Omgivningarna kring Brf Havsbrisen är något alldeles extra. Här finns något för alla - närheten till golfbanan, fina promenadstråk och vatten precis intill. Västervik har ett flertal småbåtshamnar, och du har aldrig långt till ett svalkande dopp. När shopping, nöjen och restauranger lockar så hittar du det i Västerviks centrum, bara några minuter från ditt nya hem.

Titta närmare på kvarteret

Titta närmare på kvarteret

Visst är det något speciellt med en ritning från ovan som man kan grotta ner sig i och lämna till fantasin att tolka. Här är det fritt fram i vår kvartersskiss!

Se skissen i full bild här!
Bo nära naturen, staden och skärgården

Bo nära naturen, staden och skärgården

I Ekhagen bor du i ett skärgårdsnära område med skogspromenader, golfrundor och bad- och båtliv inpå knuten. In till Västervik cyklar du på bara 10 minuter!

Läs mer här
Lev husdrömmen vid havet

Lev husdrömmen vid havet

Brf Havsbrisen tar plats mitt i den vackra naturen och bildar ett luftigt och trivsamt kvarter. Här bor du modernt och bekvämt i parhus på 115 välplanerade kvadratmeter i två plan.

Läs mer här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Havsbrisen

Vi svarar gärna på dina frågor!