Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Havsbrisen

I Brf Havsbrisen kan drömmen om ett hus nära havet bli verklighet – i bekväm bostadsrättsform. Här planerar vi för trivsamma parhus, precis intill populära golfbanan. Västerviks service, utbud och nöjen ligger bara en kort cykeltur bort.

1 av 16

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
12
Bostadstyp
Parhus
Pris från
3 095 000 kr
Storlek (Boarea)
115 m²
Inflyttning
Från sommar 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning i vårt visningshus för Brf Havsbrisen! Ta tillfället i akt och lär dig mer om bostaden, området och passa på att få svar på alla dina frågor av ansvariga på plats. Om du önskar komma på visning vid annat tillfälle än vad som anges nedan, så kontakta mäklare direkt så ordnar vi det.

Adress: Klövergatan 6, Västervik

För visning den 11 februari på OBOS stora visningshelg, anmäl dig här

Hällmarksvägen, 593 38 Västervik. Se kartan på Google

Brf Havsbrisen har 12 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Havsbrisen

  • 12 femrumsbostäder
  • Från 3 095 000 kr till 3 295 000 kr
  • Inflyttning: Från sommar 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Hällmarksvägen, 593 38 Västervik. Se kartan på Google

Nybyggda hem med havsutsikt

I vackra Ekhagen, bara 10 minuter från centrala Västervik, kan drömmen om ett hem nära naturen bli verklighet. Här får du allt av det goda: grönska utanför dörren och ett modernt hem som både bjuder in till umgänge och en avkopplande vardag. Från huset kan du både se havet och känna dess vindar. Därför blir också namnet på det nya kvarteret självklart. Välkommen till Brf Havsbrisen!

Hem för både semester och vardag

Brf Havsbrisen blir ett ljust och luftigt kvarter. Här bor du i parhus på 115 välplanerade kvadratmetrar i två plan – med alla bekvämligheter. Härliga sociala ytor, tre trivsamma sovrum och två stora uteplatser där du kan njuta av den fantastiska naturen.  

Nära natur och nöjen

Omgivningarna kring Brf Havsbrisen är något alldeles extra. Här finns något för alla - närheten till golfbanan, fina promenadstråk och vatten precis intill. Västervik har ett flertal småbåtshamnar, och du har aldrig långt till ett svalkande dopp. När shopping, nöjen och restauranger lockar så hittar du det i Västerviks centrum, bara några minuter från ditt nya hem.

Lev husdrömmen vid havet

Lev husdrömmen vid havet

Brf Havsbrisen tar plats mitt i den vackra naturen och bildar ett luftigt och trivsamt kvarter. Här bor du modernt och bekvämt i parhus på 115 välplanerade kvadratmeter i två plan.

Läs mer här
Bo nära naturen, staden och skärgården

Bo nära naturen, staden och skärgården

I Ekhagen bor du i ett skärgårdsnära område med skogspromenader, golfrundor och bad- och båtliv inpå knuten. In till Västervik cyklar du på bara 10 minuter!

Läs mer här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Havsbrisen

Vi svarar gärna på dina frågor!