Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Vildrosen

Mysiga Tygelsjö är något alldeles extra: en livs levande, skånsk by med hela Malmös, Köpenhamns och världens utbud på bekvämt avstånd. Att bo här är väldigt populärt och nu får du också chans att hitta hem här - i härliga Brf Vildrosen.

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
8
Bostadstyp
Radhus, Parhus
Pris från
4 945 000 kr
Storlek (Boarea)
110 m²
Inflyttning
Från sommar 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Välkommen på visning i Tygelsjö!

Mysiga Tygelsjö är något alldeles extra: en livs levande, skånsk by med hela Malmös, Köpenhamns och världens utbud på bekvämt avstånd. Här både bygger och planerar OBOS för bostäder i varierande storlekar. Oavsett hur din familj ser ut kan du hitta hem här!

Nu är du varmt välkommen på en Tygelsjövisning! Kom förbi och ät en korv, få en känsla för kvarteret, prata med mäklare och oss på OBOS och kika in i vår fina visningsbostad. Kanske träffar du också blivande grannar?

Visningsbostaden är en bostad om 133 kvm, alltså inte samma bostadsmodell vi planerar att bygga i Kv Vallmoängen, Brf Magnolian, Brf Dahlian eller Brf Vildrosen. Men detta är ett utmärkt tillfälle att uppleva hur OBOS bygger bostäder.

Ingen föranmälan krävs. Hoppas vi ses!

Datum: Söndag 22 maj

Tid: 13.00-15.00

Plats: Spannmålsgatan 32B, Tygelsjö

Brf Vildrosen har 8 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Kommande projekt

Brf Vildrosen Etapp 3

  • 8 femrumsbostäder
  • Från 4 945 000 kr till 5 045 000 kr
  • Inflyttning: Från sommar 2023
  • /

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Sjötorpsvägen, Tygelsjö. Se kartan på Google

Innegården i Brf Vildrosen

Bo härligt, nytt och bekymmersfritt

I Tygelsjö bor du lagom mycket på landet, med cykelavstånd till havet. I byn finns en hel del service: till exempel frisör, matbutik, restauranger, skolor, förskolor och hunddagis. Men du har också Malmös och Köpenhamns storstadspuls inom räckhåll. Med buss är du inne i Hyllie på 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron. Välkommen till en lite härligare vardag – i Brf Vildrosen!

Hem för de flesta smaker

Här bygger vi tre olika husmodeller. Dels parhus med samma fina planlösning som radhusen i grannkvarteret Brf Flädern, men också två olika radhus. Det ena i en av våra mest populära modeller – det andra med det lilla extra: både balkong och altan, och egen carport. Vilken blir din favorit?

Lagom mycket på landet

Här bor du i en levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Tygelsjö har en hel del service, som frisör, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

 

Ett levande kvarter

Ett levande kvarter

Brf Vildrosen bjuder både på parhus och två olika sorters radhus. 107-110 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Vill du ha ett radhus med extra allt?

Läs mer om bostäderna här!
Bo lugnt och lantligt med nära till Malmö

Bo lugnt och lantligt med nära till Malmö

I Tygelsjö bor du lugnt och tryggt i en livs levande skånsk by – mitt i den lantliga charmen, men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. En plats för alla att trivas!

Läs mer om området här!
Varför välja Brf Vildrosen?

Varför välja Brf Vildrosen?

Nybyggda radhus och parhus i tre olika modeller, i ett levande kvarter med bra läge i omåttligt populära Tygelsjö. Härliga hem för många olika smaker – alla i bekväm bostadsrättsform.

Läs mer om Brf Vildrosen här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Vildrosen

Vi svarar gärna på dina frågor!