Laster resultat
Kommande projekt

Brf Golfrundan

I Brf Golfrundan kan drömmen om hus på Öland bli verklighet – i bekväm bostadsrättsform. Här planerar vi för härliga enplanshem bara ett stenkast från populära golfbanan i Saxnäs. Nära till havet och naturen, med Färjestaden och Ölandsbron på cykelavstånd.

Nyckelinformation

Antal bostäder
Ca 25 st
Bostadstyp
Rad- och parhus
Ägandeform
Bostadsrätt
Storlek (Boarea)
83 kvm
Säljstart
Höst 2022
Inflyttning
Höst/Vinter 2024

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.692420,16.490710. Se kartan på Google

Nybyggda enplanshem med guldläge i Saxnäs

I norra Saxnäs, granne med den populära golfbanan, har du chans att uppfylla drömmen om att bo på Öland. Brf Golfrundan bjuder på trivsamma marklägenheter med allt du behöver för en härlig semester och vardag. Här är det enkelt att njuta av den öländska naturen, samtidigt som du har fastlandet på bekvämt avstånd.

Allt du behöver i ett plan

Här bor bekvämt i bostadsrätt, i par eller radhus på 83 kvadrat i ett plan. Fina sällskapsytor, två sovrum, en rymlig altan och gott om praktiska detaljer – till exempel finns det en given parkeringsplats för golfbilen utanför dörren. Ja, som namnet antyder är kvarteret inspirerat av det sköna golflivet.

Nära till det goda livet

Förutom närheten till härliga golfrundor har Saxnäs mycket att erbjuda: fina vandringsleder, långgrunda stränder för svalkande bad och surfing. Till all service i Färjestaden tar du dig smidigt med bil eller cykel, och därifrån in till Kalmar på en kvart.

Kulörsättning i kvarteret!

Kulörsättning i kvarteret!

Brf Golfrundan växer fram i två kulörsättningar på fasaderna - ljus varmgrå och svartaktig olivgrön.

Se bilden i större format!
Området

Området

I Brf Golfrundan bor du lugnt och skönt med nära till svalkande dopp och en runda på golfbanan. Till Färjestaden och Ölandsbron är det omkring 5 km – och därifrån når du Kalmar på en kvart.

Läs mer här
Om bostäderna

Om bostäderna

Brf Golfrundan bjuder på 83 välplanerade kvadratmetrar i markplan, med tre rum och kök – och alla bekvämligheter, inklusive en stor altan i söderläge.

Läs mer här
Preliminär planlösning

Preliminär planlösning

Hur ska du placera dina möbler? Har kan du se en preliminär planlösning för bostäderna vi planerar. Justeringar kan förekomma.

Se hela planlösningen här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Golfrundan

Vi svarar gärna på dina frågor!