Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Blåbärsbacken

Nya tider, nya priser! Nu har vi inflyttningsklara bostäder med ett av områdets bästa lägen! Passa på, endast ett fåtal bostäder kvar. Här bygger vi ett mysigt kvarter med nybyggda parhus och friliggande småhus i tre olika storlekar. Bekväma hem i bostadsrättsform, med fina uteplatser såklart. Här bor du bokstavligt talat granne med skogen, med all service inom räckhåll.

Interiör i 158 kvm

1 av 28

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
2
Bostadstyp
Parhus, Villa
Pris från
5 500 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (boarea)
158 m²
Inflyttning
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen till vårt fina visningshus i Brf Blåbärsbacken! Passa på att träffa mäklaren och lär dig mer om bostäderna, området och köpprocessen.

Adress: Lövsångarvägen 30 i Åkersberga

Välkommen att boka en privat tid!

Visningsbostad:
Lövsångarvägen 30, Åkersberga. Se kartan på Google

Nya tider, nya priser

Prissänkning

Just nu har vi ett erbjudande i Brf Blåbärsbacken som ger dig 300 000 kr i rabatt. Rabatten är avdragen i prislistan och gäller nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

Halverad månadsavgift

Just nu går vi på OBOS in och betalar halva månadsavgiften i Brf Blåbärsbacken i 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

Brf Blåbärsbacken har 2 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Blåbärsbacken i Åkersberga

  • 2 sjurumsbostäder
  • Från 5 500 000 kr till 5 600 000 kr
  • Inflyttning: Inflyttningsklart
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Tråsättravägen, Åkersberga. Se kartan på Google

Exteriör i Brf Blåbärsbacken

Nybyggda hus med allt ute-njut runt knuten

I vackra Valsjöskogen i Östra Åkersberga bor du med skogen utanför dörren och både havet och sjöar på promenadavstånd. Redan nu njuter dina blivande grannar av livet här, i ett växande bostadsområde där inte minst barnfamiljerna trivs som fisken i vattnet. Och nu har du också chansen: Brf Blåbärsbacken bjuder på tre trevliga husmodeller i ett mysigt kvarter för alla åldrar.  

Hem för alla slags familjer

Här kan du välja mellan härliga tvåplanshus i tre olika storlekar: parhus om 107 välplanerade kvadratmetrar eller friliggande småhus om 137 respektive 158 sådana. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan, inte minst på den ljuvliga altanen utanför. Och när du vill dra dig tillbaka från festligheterna finns även gott om plats för lugn och ro. Husen har 3-4 sovrum som standard.

Läge för livsnjutare

Här kan du bara öppna dörren och andas in skogsdoften, grilla i trädgården och umgås med grannarna. Eller varför inte ta en promenad i skogen, bygg en koja med barnen och hitta nya hemliga svampställen? Och blir ni badsugna är det bara att välja mellan hav och sjö. Men hur mycket du än älskar naturen behövs ändå vissa bekvämligheter för en fungerande vardag. Då kan det vara skönt att veta att du har det mesta du vill ha i din vardag en kort cykeltur bort. Förskolor, skolor, matbutik – med mera.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här kan du se kvartersskissen över Brf Blåbärsbacken och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Här, i mysiga Valsjöskogen, bygger vi nya hem i tre olika storlekar: parhus om 107 välplanerade kvadratmetrar eller friliggande småhus om 137 respektive 158 sådana. Alla i två plan, med fina sociala ytor, 3-4 sovrum som standard, ljuvliga altaner och lättskötta naturtomter.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Brf Blåbärsbacken är ett nytt bostadsområde strax öster om Åkersberga, som kommer att växa fram helt i harmoni med den redan befintliga naturen.

Läs artikeln!
Frågor och svar

Frågor och svar

Hur höga är häckarna? Hur stora är förråden? Finns det vattenutkastare? Och finns det gästparkering? Allt detta och mycket mer finns besvarat i projektets egna Frågor och Svar

Läs mer här
Bolån till nyproduktion – Nordea svarar på de vanligaste frågorna

Bolån till nyproduktion – Nordea svarar på de vanligaste frågorna

Att köpa en ny bostad är en stor investering, och många frågor kan dyka upp längs vägen. Här svarar Bea Skännestig från Nordea på de vanligaste frågorna om att finansiera nyproduktion.

Läs mer om bolån
Varför välja Brf Blåbärsbacken?

Varför välja Brf Blåbärsbacken?

På jakt efter ett enklare sätt att leva villalivet? Vad sägs om härliga villor och parhus i bekväm bostadsrättsform, mitt i naturen och med service inom räckhåll? Här berättar vår projektutvecklare Malin Bloom om alla fördelar med Brf Blåbärsbacken.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Blåbärsbacken

Vi svarar gärna på dina frågor!