Laster resultat
Kommande projekt

Brf Blåbärsbacken

Nu får fler chans att hitta hem i härliga Valsjöskogen! Här planerar vi för ett mysigt kvarter med nybyggda parhus och friliggande småhus i tre olika storlekar. Bekväma hem i bostadsrättsform, med fina uteplatser såklart. Här bor du bokstavligt talat granne med skogen, med all service inom räckhåll.

Antal bostäder
20 parhus och 19 brf-villor
Frånpris
3 500 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Vintern 2021/2022
Inflyttning
Oktober 2023- maj 2024

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Brf Blåbärsbacken har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Tråsättravägen, Åkersberga. Se kartan på Google

Exteriör i Brf Blåbärsbacken

Nybyggda hus med allt ute-njut runt knuten

I vackra Valsjöskogen i Östra Åkersberga bor du med skogen utanför dörren och både havet och sjöar på promenadavstånd. Redan nu njuter dina blivande grannar av livet här, i ett växande bostadsområde där inte minst barnfamiljerna trivs som fisken i vattnet. Och nu har du också chansen: Brf Blåbärsbacken bjuder på tre trevliga husmodeller i ett mysigt kvarter för alla åldrar.  

Hem för alla slags familjer

Här kan du välja mellan härliga tvåplanshus i tre olika storlekar: parhus om 107 välplanerade kvadratmetrar eller friliggande småhus om 137 respektive 158 sådana. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan, inte minst på den ljuvliga altanen utanför. Och när du vill dra dig tillbaka från festligheterna finns även gott om plats för lugn och ro. Husen har 3-4 sovrum som standard.

Läge för livsnjutare

Här kan du bara öppna dörren och andas in skogsdoften, grilla i trädgården och umgås med grannarna. Eller varför inte ta en promenad i skogen, bygg en koja med barnen och hitta nya hemliga svampställen? Och blir ni badsugna är det bara att välja mellan hav och sjö. Men hur mycket du än älskar naturen behövs ändå vissa bekvämligheter för en fungerande vardag. Då kan det vara skönt att veta att du har det mesta du vill ha i din vardag en kort cykeltur bort. Förskolor, skolor, matbutik – med mera.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här kan du se kvartersskissen över Brf Blåbärsbacken och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Här, i mysiga Valsjöskogen planerar vi att bygga nya hem i tre olika storlekar: parhus om 107 välplanerade kvadratmetrar eller friliggande småhus om 137 respektive 158 sådana. Alla i två plan, med fina sociala ytor, 3-4 sovrum som standard, ljuvliga altaner och lättskötta naturtomter.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Brf Blåbärsbacken är ett nytt bostadsområde strax öster om Åkersberga, som kommer att växa fram helt i harmoni med den redan befintliga naturen.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Blåbärsbacken?

Varför välja Brf Blåbärsbacken?

På jakt efter ett enklare sätt att leva villalivet? Vad sägs om härliga villor och parhus i bekväm bostadsrättsform, mitt i naturen och med service inom räckhåll? Här berättar vår projektutvecklare Malin Bloom om alla fördelar med Brf Blåbärsbacken.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Blåbärsbacken

Vi svarar gärna på dina frågor!