Laster resultat

Kommande projekt

Tygelsjö

På Söderslätt hittar vi natursköna Tygelsjö. Här bygger vi på OBOS en helt ny by med bostäder för hela livet – från den lilla lägenheten till det kvadratsmarta radhuset och familjevänliga villan. Hur drömmer du om att bo?

Hitta på sidan

Vill du bo i ett riktigt välplanerat radhus? Då kanske Brf Dahlia kan vara något för dig?

1 av 3

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Visning

Vi finns på plats i vårt visningshus där vi berättar mer om bostäderna och området. Visningshuset är en bostad från Kv Vallmoängen och har samma höga kvalitet på utförande och liknande inredningsdetaljer som i våra andra bostäder i området.

För att se de olika visningstiderna, se vardera projekt. 

Hoppas vi ses!

Spannmålsgatan 105, 218 71 Tygelsjö. Se kartan på Google

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Spannmålsgatan 105, 218 71 Tygelsjö. Se kartan på Google

Välkommen till en trivsam vardag

I Tygelsjö är det enkelt att leva livet på ett lite mer härligt och hållbart sätt. Här finns allt du behöver i vardagen inom räckhåll, samtidigt som du har Malmös, Köpenhamns och världens utbud på bekvämt avstånd. Och bara en cykeltur bort väntar havet…

I Tygelsjö bor du mitt i den lantliga charmen och lugnet – och flyttar du hit kan du göra det för att stanna i många många år framöver. Här bygger vi inte bara bostäder för alla typer av familjer och faser i livet – vi utformar ett helt område där du kan känna dig hemma. Över 200 moderna och bekväma bostäder, alla inspirerade av klassisk skånsk arkitektur för att skapa en charmig bykänsla.

Här gör smitvägar mellan husen det enkelt för kvarterets småttingar att springa över till den nya kompisen. Behöver du låna socker av grannen till inflyttningskalasbaket är chansen stor att ni redan hunnit småprata på någon av de många mötesplatser. Och för att göra det ännu mer trivsamt ser vi till att även växter frodas i området.

Titta närmare på området

Titta närmare på området

Sa vi att Tygelsjö har ett smått oslagbart läge? Härifrån har du 10 minuter till det mesta samtidigt som du bor lugnt, tryggt och trivsamt. Med andra ord allt du behöver för en enklare vardag.

Se skissen i full bild här!

Projekt i Tygelsjö

Här i Tygelsjö kommer vi att bygga omkring 200 nya bostäder i flera etapper. Hem i olika storlekar och utföranden i en trivsam miljö - både bostadsrätter och äganderätter. 

Något för alla i Tygelsjö

Något för alla i Tygelsjö

Allt fler upptäcker mysiga Tygelsjö. En livs levande skånsk by – på perfekt avstånd från Malmö, och från Köpenhamn med, för den delen. Men vad är det som gör att så många vill flytta just hit? Här listar vi några av Tygelsjös fördelar.

Läs mer om Tygelsjö
Livet i Tygelsjö

Livet i Tygelsjö

En stadsnära ort i lantlig miljö - med historiska anor. Här har människor trivts ända sedan 1200-talet, men frågan är om Tygelsjö någonsin varit mer eftertraktat än nu? Idag är det nämligen en ort som många vill flytta till, inte minst barnfamiljer.

Läs mer om Tygelsjö