Laster resultat

Kommande projekt

Stadsljus

Granne med de gamla gasklockorna växer snart Stadsljus fram – ett alldeles unikt boende med 30 spektakulära våningar som kommer att erbjuda en svårslagen utsikt över huvudstaden och dess skärgård.

Nyckelinformation

Antal bostäder
Cirka 320
Säljstart
Ej fastställt
Inflyttning
Ej fastställt
Bostadstyp
Lägenheter
Upplåtelseform
Ej fastställt

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Köp bostad med OBOS Deläga

I Stadsljus är det möjligt att köpa via vår boköpmodell OBOS Deläga. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss. Du kan välja att köpa 50, 60, 70, 80 eller 90% av bostaden, medan OBOS behåller ägarandelen av den del av bostaden du inte köper.

Läs mer om OBOS Deläga här

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.355968,18.089846. Se kartan på Google

området kring Gasklockan

Om Norra Djugårdsstaden

Gasverksområdet är en del av Norra Djurgårdsstaden där ett av Stockholms större stadsutvecklingsprojekt nu pågår. Området har en rik historia och fram växer nu en hållbar och attraktiv stadsdel mellan Lilla Värtan och Kungliga Nationalstadsparken där bostäder och verksamheter möter storskalig infrastruktur och historiska kulturbyggnader.

Stadens vision för Norra Djurgårdsstaden är att skapa en mångfunktionell stadsdel utifrån platsens villkor där förutsättningar ges för ett inkluderande stadsliv, ett klokt användande av resurser och minskad klimatpåverkan. Stadsmiljön ska skapa engagemang, kreativitet och innovation med naturen som en del av staden och en källa till välbefinnande. Samtidigt som nya byggnader och verksamheter tillför Gasverksområdet och Norra Djurgårdsstaden nytt liv ska utvecklingen bevara områdets unika karaktär.

Hållbarhet i fokus

Hållbarhet i fokus

Genom innovativa lösningar och kreativt arbetssätt kommer Norra Djurgårdsstaden att bli ett skyltfönster för hållbart stadsbyggande. Den nya stadsdelen erbjuder en urban miljö präglad av närhet och tillgänglighet där människor trivs. Gasverksområdet är en del av Norra Djurgårdsstaden där ett av Stockholms större stadsutvecklingsprojekt nu pågår. OBOS bygger projektet Stadsljus, i ett område som präglas av hållbar stadsutveckling.

Läs mer
Kultur och evenemang i Gasklocka 2

Kultur och evenemang i Gasklocka 2

Gasklocka 2 i Norra Djurgårdsstaden ska bli en ny scen med ett utbud av kultur och evenemang. Gasklockan som är en del av Gasverket, ett område som förvandlas från industriområde till en plats med bostäder, service och upplevelser.

Läs mer
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Stadsljus

Vi svarar gärna på dina frågor!

Anna Grinneby

Projektutvecklingschef