Hoppa till innehåll

Ampere

Bostadsköpsmodeller

Deläga
Bild på projekt Ampere
Till salu

Bo i ett modernt kvarter i ett levande och kuperat område i Centrala Nacka. Här finns allt från smart planerade ettor till femmor med uthyrningsdel.

Projektdetaljer

  • Västra Granittrappan, Nacka
  • Planerad inflyttning från Kvartal 1 2025

  • 36 lediga bostäder
  • Boarea från 25 m2 – 101 m2
  • Pris från 2 295 000 kr
  • Bostadsrätt

Visning

  • Tisdag 5 december kl. 17:00-18:00
  • Tisdag 19 december kl. 17:00-18:00

Adress:

HusmanHagberg, Nacka Forum, RomanstorgetSe karta på Google
Kontakta fastighetsmäklaren

Just nu avgiftsfritt i 12 månader

Köper du en bostad i Ampere får du just nu avgiftsfritt i 12 månader.
Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder.
Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet!

Utforska området runt Ampere

Läser in

Sovrum i lugna avslappnande färgtoner för en avkopplande atmosfär

Ett naturbant område växer fram

I Nackas mest centrala läge, uppför OBOS kvarteret Elverkshuset som kommer bestå av cirka 330 moderna bostadsrätter på 1–5 rum och kök. Den första etappen, Ampere, rymmer 60 lägenheter och en gemensam takterrass. Här hittar du bostäder från den mindre välplanerade ettan till större femrummare med uthyrningsdel. Vi lägger stor vikt vid att utforma ett hållbart kvarter och väljer lösningar och material med miljön i fokus.

Njut av en aktiv fritid

Bara 10 minuter från vårt kvarter hittar du Nackareservatet, ett av Sveriges mest välbesökta friluftsområden. Här ligger den populära friluftsgården Hellasgården som är en naturlig mötesplats med café, bastu och stuguthyrning. I området kan du njuta av några av Sveriges finaste motionsspår, träna i utegymmet, paddla, simma, bada, orientera och vandra. På vintern finns här också möjlighet till både skridsko- och skidåkning. Vill du läsa mer om området läs artikeln Livet i Brf Ampere.

Ett urbant stadskvarter

Ampere blir ett modernt kvarter i ett av Centrala Nackas bästa lägen. Eftersom området byggs på ett berg blir kvarteret kuperat och levande med berg i dager där det är möjligt. För att möta höjdskillnaderna byggs en bred trappa i granit med sittplatser i trä. På så sätt skapas en naturlig mötesplats och välkomnande miljö precis utanför dörren. Vid slutet av trappan utformas ett nytt torg med bänkar, planteringar och öppna ytor.

Väl inne möts du av lägenheter med gott ljusinsläpp och en takhöjd på 2,5 meter. Planlösningarna är utformade med spännande vinklar och i vissa fall snedtak som ger interiören en helt egen karaktär. Sällskapsytorna är skapta för att ge optimal möjlighet till att umgås. Materialvalen är av hög kvalitet så som fönsterbrädor i vacker natursten, bänkskivor i komposit och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vill du veta mer om bostäderna klicka här.

Bildet til Youtube-video
Kvalitet från golv till tak

Designlinjer

I Brf Ampere har vi tagit fram tre kostnadsneutrala designlinjer exklusivt för det här projektet. Vi har valt att kalla dem Sommar, Höst och Vinter. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer.

Köpte egen bostad tack vare OBOS Deläga

Genom en unik boendeform fick han äntligen tryggheten en egen bostad ger.

I Brf Ampere är det enkelt att leva klimatsmart

Bo i en Svanenmärkt lägenhet

I Brf Ampere är det enkelt att leva klimatsmart! Genom hela byggprocessen gör vi hållbara val i allt från byggmaterial till inredningsdetaljer. Bostäderna är energisnåla och utformas för att göra så lite klimatpåverkan som möjligt. Därför planeras projektet att certifieras med miljömärkningen Svanen.

Följ byggnationen av Ampere

Här kan du se den spännande utvecklingen av hur huset tar form. Häng med från första spadtaget tillfärdigställandet.

Första spadtaget i Brf Ampere

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Innan du skickar in formuläret måste du ha läst och tagit del av integritetspolicyn.

Kontakta oss

Portrettbilde av Tomas Eriksson

Tomas Eriksson

Fastighetsmäklare 070-884 09 92 Epost
Portrettbilde av Anders Tamm

Anders Tamm

Fastighetsmäklare072-534 88 99Epost