Laster resultat
Kommande projekt

Avser radhus om 113 kvm

Brf Skogspromenaden

Längtar du efter ett liv närmare naturen? I Torsviken har du nära till både skog och vatten – samtidigt som du har den service du kan behöva i vardagen inom räckhåll. Just nu planerar vi för nybyggda radhus och kedjehus: alla med stora uteplatser. 20 minuter från Norrköping.

Nyckelinformation

Antal bostäder
25 st
Bostadstyp
Radhus och kedjehus
Storlek (boarea)
113 kvm och 122 kvm
Säljstart
Augusti 2022
Inflyttning
Vår 2024

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Upplev Torsviken den 21 maj!

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i bekväm bostadsrätt? I Torsviken, strax utanför Norrköping bor du mitt i den vackra naturen samtidigt som du har all service du behöver i din vardag på ett bekvämt avstånd.

Den 21 maj bjuder vi in till områdesvisning där du kan träffa oss på OBOS samt SmålandsVillan och Myresjöhus som bygger bostäder i samma område. Vi bjuder på lättare lunch och aktiviteter för barnen.

Läs mer om visningen här

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Flytta till ett grönare och skönare liv, 20 minuter från Norrköping

I Torsviken lever man ett lite skönare liv mitt i den vackra naturen. Här kan du nu hitta ditt drömhem i ett nytt kvarter nära både skogen och vatten. I Brf Skogpromenaden bygger vi välplanerade radhus och kedjehus på 113 och 122 kvm, alla med stora uteplatser – och en egen lättskött trädgård att pyssla om. Samtliga hus har härliga sociala ytor och gott om plats för hela familjens privata liv i 3–4 sovrum. Här får du gott om villakänsla, i bekväm bostadsrättsform. Lugnt och skönt – och grönt!

En härligare vardag för hela familjen

Picknick, svalkande dopp och inte minst – skogspromenader. Här har du nära till att njuta av naturen på alla möjliga vis. I området byggs också en stor, fin lekplats med trollskogstema. Det mesta du behöver i din vardag hittar du inne i Krokek, 2 km bort, och in till Norrköping tar du dig på cirka 20 minuter med bil.

Välkommen till Brf Skogspromenaden!

Härliga hem i ett grönt och skönt kvarter

Härliga hem i ett grönt och skönt kvarter

Välkommen till det ljuva huslivet – i bekväm bostadsrättsform. Här bor du granne med naturen, i ett kvarter där skogens lugn står i centrum.

Läs mer
Bo grönt och skönt i härliga Torsviken

Bo grönt och skönt i härliga Torsviken

I Torsviken bor du mitt i naturen samtidigt som du har den servicen du behöver i vardagen inom räckhåll. Här bygger vi radhus och kedjehus med villakänsla – alla med stor uteplats och hela Norrköpings utbud inom bekvämt avstånd.

Läs mer
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Skogspromenaden

Vi svarar gärna på dina frågor!