Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Skogspromenaden

Längtar du efter ett liv närmare naturen? I Torsviken (en del av Krokek) har du nära till både skog och vatten – samtidigt som du har den service du kan behöva i vardagen inom räckhåll. Just nu planerar vi för nybyggda radhus och kedjehus: alla med stora uteplatser. 20 minuter från Norrköping. Vi har trygga lösningar för ditt bostadsköp.

1 av 20

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
20
Bostadstyp
Radhus, Kedjehus
Pris från
2 795 000 kr
Storlek (Boarea)
113–122 m²
Inflyttning
Från höst 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning för Brf Skogspromenaden. Ta tillfället i akt och lär dig mer om bostäderna, området och passa på att få svar av alla ansvariga på plats. Önskar du komma på visning utöver tiderna nedan så kontakta mäklare!

Adress: Koriandervägen 3A, Torsviken

Koordinater: 58.672770,16.333770. Se kartan på Google

Brf Skogspromenaden har 20 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Skogspromenaden

  • 20 femrumsbostäder
  • Från 2 795 000 kr till 3 595 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.672770,16.333770. Se kartan på Google

Flytta till ett grönare och skönare liv, 20 minuter från Norrköping

I Torsviken lever man ett lite skönare liv mitt i den vackra naturen. Här kan du nu hitta ditt drömhem i ett nytt kvarter nära både skogen och vatten. I Brf Skogpromenaden bygger vi välplanerade radhus och kedjehus på 113 och 122 kvm, alla med stora uteplatser – och en egen lättskött trädgård att pyssla om. Samtliga hus har härliga sociala ytor och gott om plats för hela familjens privata liv i 3–4 sovrum. Här får du gott om villakänsla, i bekväm bostadsrättsform. Lugnt och skönt – och grönt!

En härligare vardag för hela familjen

Picknick, svalkande dopp och inte minst – skogspromenader. Här har du nära till att njuta av naturen på alla möjliga vis. I området byggs också en stor, fin lekplats med trollskogstema. Det mesta du behöver i din vardag hittar du inne i Krokek, 2 km bort, och in till Norrköping tar du dig på cirka 20 minuter med bil.

Se vår områdesfilm för Torsviken

Härliga hem med det lilla extra

Härliga hem med det lilla extra

I projektet bygger vi radhus och kedjehus: 113 och 122 välplanerade kvadratmetrar, i två plan. Gemensamt för husen är de öppna sällskapsytorna, gott om plats för familjens privatliv i 3–4 sovrum på ovanvåningen. Varje bostad får en egen lättskött trädgård och stor altan att njuta av.

Läs mer om objekten
Bo grönt och skönt i härliga Torsviken

Bo grönt och skönt i härliga Torsviken

I Torsviken bor du mitt i naturen samtidigt som du har den servicen du behöver i vardagen inom räckhåll. Här bygger vi radhus och kedjehus med villakänsla – alla med stor uteplats och hela Norrköpings utbud inom bekvämt avstånd.

Läs mer om Torsviken
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Skogspromenaden

Vi svarar gärna på dina frågor!