Vi bjuder på årsavgiften under resten av 2022 - bli medlem i OBOS

Mellan 1 september och 31 december bjuder vi på årsavgiften för 2022 och du betalar endast 300 kr i inträdesavgift. Bli medlem i OBOS och få förtur till kommande bostäder!

Jul i varje hus

Jul i varje hus

Snart är den här, julen. Kanske årets mest efterlängtade högtid, oavsett hur du väljer att fira den. Behöver jultomten lite hjälp på traven? Då ligger du som är OBOS-medlem extra bra till. Här bjuder vi på några tips från OBOS Medlem.

Läs mer här
8 tips för att spara i vardagen

8 tips för att spara i vardagen

Som OBOS-medlem kan du spara mycket pengar i vardagen. Vi ger dig våra bästa tips på var du kan samla in de största beloppen och på så vis snabbt spara in medlemsavgiften. Det ska löna sig att vara medlem!

Se alla tips här
Trygga tips och erbjudanden

Trygga tips och erbjudanden

Att köpa en ny bostad är bland de viktigaste affärerna vi gör i livet. Och naturligtvis vill vi att resan till ditt nya drömhem ska vara så trygg som möjligt. Här hittar du trygga tips och erbjudanden för dig som är OBOS-medlem.

Läs mer här

Årsstämman 2022

Som OBOS-medlem har du alltid möjlighet att påverka. Årsstämman 2022 ägde rum 7 juni. Här kan du ta del av protokoll och läsa alla ärendehandlingar som kom in. 

Till protokoll och handlingar

    Ladda ned OBOS-appen

    Ladda ned OBOS-appen

    Våra mest nöjda medlemmar använder appen med direkt tillgång till medlemskort, personliga erbjudanden och aktuella rabatter. Ladda ned OBOS-appen från Google Play eller i App Store.

    Läs mer om OBOS-appen