Det lönar sig att bli OBOS-medlem!

Få förtur till kommande bostäder och möjlighet att ta del av OBOS Deläga och våra Trygga lösningar för bostadsköpet. Du får också mängder av medlemserbjudanden som både sparar pengar och gör väntan på drömbostaden roligare. Välkommen!

Upplev Sommarsverige

Upplev Sommarsverige

Den blomstertid nu kommer och allt med det som hör till. Här har vi laddat upp med flera bra erbjudanden och rabatter – allt för att du ska få ut det bästa av sommaren och ditt medlemskap i OBOS.

Läs mer
9 tips på upplevelser

9 tips på upplevelser

Som OBOS-medlem får rabatterat pris och möjlighet till att köpa biljetter till all typ av underhållning. Här lyfter vi flera trevliga erbjudanden som släpps 2023.

Läs mer
Äntligen utesäsong

Äntligen utesäsong

Snart väntar varma sommardagar och ljumna sena kvällar. Vi ger dig våra bästa tips för en extra ljuvlig utesäsong samtidigt som du kan spara en peng. Det lönar sig att vara medlem!

Läs mer

Årsstämman 2023

Som OBOS-medlem har du alltid möjlighet att påverka. Årsstämman 2023 äger rum den 6 juni. Vill du lämna in förslag till bolagsstämman? Gör det här!

    Ladda ned OBOS-appen

    Ladda ned OBOS-appen

    Våra mest nöjda medlemmar använder appen med direkt tillgång till medlemskort, personliga erbjudanden och aktuella rabatter. Ladda ned OBOS-appen från Google Play eller i App Store.

    Läs mer om OBOS-appen