Bli medlem nu - spara 200 kronor

Just nu bjuder vi på årsavgiften för alla nya medlemmar. Bli medlem i OBOS idag, så betalar du bara inträdesavgiften på 300 kronor. Som medlem får du förtur till kommande bostäder, extra trygghet i bostadsköpet och tillgång till erbjudanden och upplevelser som gör väntan på drömbostaden roligare.

Dags för höstäventyr!

Dags för höstäventyr!

Ta vara på de långa höstkvällarna och fyll dem med evenemang och aktiviteter. Välj och vraka bland otroliga medlemsrabatter på upplevelser för hela familjen. Du kan även tävla om matchbiljetter till höstens landskamper.

Läs mer
9 tips för att spara i vardagen

9 tips för att spara i vardagen

Som OBOS-medlem kan du spara mycket pengar i vardagen. Vi ger dig våra bästa tips på var du kan samla in de största beloppen och på så vis snabbt spara in medlemsavgiften. Det ska löna sig att vara medlem!

Se alla tips här
Ska du på dop, födelsedagsfirande eller bröllop? 

Ska du på dop, födelsedagsfirande eller bröllop? 

Då kan vi tipsa om en gåva som håller hela livet – nämligen ett medlemskap i OBOS. Den här gåvan växer i värde för varje dag och sätter guldkant på vardagen med roliga medlemsevenemang och förmåner.

Ge OBOS-medlemskap
Ladda ned OBOS-appen

Ladda ned OBOS-appen

Våra mest nöjda medlemmar använder appen med direkt tillgång till medlemskort, personliga erbjudanden och aktuella rabatter. Ladda ned OBOS-appen från Google Play eller i App Store.

Läs mer om OBOS-appen