Hoppa till innehåll

Brf Dahlia

Bostadsköpsmodeller

Bostadsbyte
Visionsbild på exteriör av Brf Dahlia
Till salu

Flytta till Brf Dahlias kvadratsmarta radhus om 100 kvadratmeter fördelat i två plan precis intill föreningens egen park och med närhet till allt som Tygelsjö har att erbjuda. Och du, här får du solceller på köpet!

Projektdetaljer

  • Gulklintsgatan 5, 218 73 Tygelsjö
  • Planerad inflyttning från Kvartal 1 2025

  • 7 lediga bostäder
  • Boarea från 100 m2 – 100 m2
  • Pris från 3 795 000 kr
  • Bostadsrätt

Visning

Välkommen på visning i vårt visningshus i grannprojektet Brf Vildrosen! Ingen föranmälan krävs, hoppas vi ses!

Gulklintsgatan 5, 218 73 TygelsjöKarta
  • Lördag 24 februari kl. 13:00-14:00
Kontakta fastighetsmäklaren

Trygg månadsavgift

I Brf Dahlia får du en stabil start med en trygg månadsavgift ända fram till 2029!

Prisexempel: 3 695 000 kr, månadsavgift 3927 kr. Det ger dig friheten att planera din ekonomi flera år framåt.

Vi förbehåller oss rätten att prisjustera efter 18 sålda bostäder. Så, när du har hittat din drömbostad - gör slag i saken. Det lönar sig i längden.

Utforska området runt Brf Dahlia

Läser in

Lekpark mellan husen

Nybyggda bostäder för det goda livet

Fördelen med att bo i Brf Dahlia att vardagen blir både enklare och härligare. Här kan du leva livet lite lugnare och få tid och rum för att uppfylla dina drömmar. Njut av ett rymligt hem med gott om plats för hela familjen, en lättskött tomt och generös uteplats. Här kan du lägga tid på det som är viktigast för dig istället för att tänka på renoveringar och skötsel av en vildvuxen trädgård.

Radhus och parhus för livskvalitet

I Brf Dahlia kan du leva huslivet med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel i det mindre formatet. Här slipper du en stor vildvuxen tomt att ta hand om, perfekt för dig som vill lägga tid på annat än trädgårdsskötsel. Njuta i det gröna kan du göra ändå – för här bor du granne med en fin liten park.

Bykänslan skapar hemtrevnad med tegelfasader i varma röda och gula toner. Husen i två plan på 100 kvadratmeter lockar med härliga sällskapsytor, både inomhus och utomhus. Tomterna får antingen söder- eller västerläge vilket skapar perfekta förutsättningar för långa middagar med kvällssol. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hus får ett eget förråd och tillgång till parkering.

Lagom mycket på landet

Här bor du i en levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Tygelsjö har en hel del service, som frisör, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

I Tygelsjö finns en hel del aktiviteter, här kan du till exempel sjunga i kör, rida eller spela fotboll och innebandy. Kanske lockar ett svalkande dopp? Då har du fina Klagshamnsstranden på bekvämt avstånd, 15–20 minuter på cykeln så är du där. Spelar du golf har du flera fina banor inom räckhåll, till exempel når du Rönnebäck på 10–15 minuter i bilen. Fina promenad- och cykelvägar finns det gott om, så du kan enkelt variera dina turer i naturen. Vill du veta mer om området runtomkring så kan du läsa mer här.

Varför du ska välja Brf Dahlia

Emma Stålhammar, projektutvecklare, berättar varför Brf Dahlia och Tygelsjö är en bra plats att bo på.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Jenny Hylén

Jenny Hylén

Mäklare0739624295Epost
Portrettbilde av Maria Dahl

Maria Dahl

Mäklare0708175896Epost