Laster resultat

Kommande projekt

Tygelsjö Väster

Vill du bo lugnt och skönt? Lite lagom lantligt i en levande skånsk by – men med hela Malmös, Köpenhamns och världens utbud på bekvämt avstånd? Då har du kommit rätt!

Hitta på sidan

En damm med ankor i tygelsjö väster

1 av 4

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Spannmålsgatan, 218 71 Tygelsjö. Se kartan på Google

öresundsbron

Välkommen till Tygelsjö

På Söderslätt hittar vi natursköna Tygelsjö! Byn ligger mitt i ett rofyllt jordbrukslandskap där den skånska myllan förvaltas på bästa tänkbara sätt. Men bara en cykeltur bort väntar havet…

I Tygelsjö bor du mitt i den lantliga charmen och lugnet – med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. I byn finns en hel del service: till exempel bageri, frisör, matbutik, bibliotek och ett par restauranger. Två kommunala skolor: Tygelsjöskolan och Pilbäcksskolan erbjuder tillsammans årskurs F-9. Här finns också flera förskolor att välja mellan.

Runt omkring byn finns fina promenad- och cykelstråk. Du har cykelavstånd till svalkande dopp i havet, och alla möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen. Byn har flera lekplatser, egen sporthall och Tygelsjö IK har verksamhet inom bland annat fotboll, gymnastik och innebandy och för dig som gillar hästar finns flera ridskolor i närområdet.

 

Titta närmare på området

Titta närmare på området

Sa vi att Tygelsjö har ett smått oslagbart läge? I Tygelsjö har du 10 minuter till det mesta samtidigt som du bor lugnt, tryggt och trivsamt. Med andra ord allt du behöver för en enklare vardag.

Se skissen i full bild här!

Projekt i Tygelsjö

Här i Tygelsjö kommer vi att bygga omkring 200 nya bostäder i flera etapper. Hem i olika storlekar och utföranden i en trivsam miljö - både bostadsrätter och äganderätter. 

Något för alla i Tygelsjö

Något för alla i Tygelsjö

Allt fler upptäcker mysiga Tygelsjö. En livs levande skånsk by – på perfekt avstånd från Malmö, och från Köpenhamn med, för den delen. Men vad är det som gör att så många vill flytta just hit? Här listar vi några av Tygelsjös fördelar.

Läs mer om Tygelsjö
Livet i Tygelsjö

Livet i Tygelsjö

En stadsnära ort i lantlig miljö - med historiska anor. Här har människor trivts ända sedan 1200-talet, men frågan är om Tygelsjö någonsin varit mer eftertraktat än nu?

Läs mer om Tygelsjö