Bli medlem

OBOS erbjuder en unik bostadskö i Sverige där medlemmarna får förtur till bostäder, tomter och flyttklara hus. Genom att vara medlem i OBOS får du dessutom extra trygghet i bostadsköpet, möjlighet att köpa med OBOS Deläga, ta del av mängder av trevliga medlemserbjudanden, evenemang och tävlingar.

Vem kan bli medlem och vad kostar det?

Alla kan bli medlem, så länge du är folkbokförd i Sverige, har tillgång till BankID och kan betala med Swish. Är du under 18 år behöver du få en förmyndares underskrift, Läs mer under Gåvomedlemskap. Medlemskapet är personligt.  

Medlemskapet kostar 500 kr första året, varav 300 kronor är inträdesavgift och 200 kronor är årsavgift. Följande år betalar du endast 200 kronor i årsavgift. Mellan 1 september och 31 december bjuder vi på årsavgiften för 2022 och du betalar endast 300 kr i inträdesavgift.

Ge ett OBOS- medlemskap som gåva

Vill du ge andra en skjuts in på bostadsmarknaden och förtur till framtidens bostäder, som till exempel dina barn, någon släkting eller annan person i din närhet - ge bort ett OBOS-medlemskap som gåva och börja tjäna in kötid för den personen redan idag.  

Ett gåvomedlemskap kan ges till alla som är folkbokförda i Sverige, även till minderårig. Läs mer under Gåvomedlemskap

Har du frågor? Läs Vanliga frågor och svar. Hittar du inte svaret du söker är du självklart välkommen att kontakta Medlemsservice

Ange personnummer för en säker verifiering med BankID.

Hej !

Vänligen fyll i din adress och ditt telefonnummer. Du måste registrera en svensk adress och ett svenskt mobilnummer för att bli medlem.

Ange enligt format 07X-XXX XX XX

Avbryt registrering

Fyll i din e-post för uppdateringar angående ditt medlemsskap.

Avbryt registrering

Snart är du medlem !

Nu är du nästan klar. Se över och godkänn dina kontaktuppgifter innan du går vidare till betalning.

Namn:
E-post:
Adress:
,
Mobilnummer:
Villkor

Avbryt registrering

Säker betalning med

WorldLine Visa Mastercard Swish