Laster resultat

Försäljning pågår

Sidenspirea

Nya tider, nya priser! I populära Tygelsjö bygger vi nu välplanerade radhus på 123 kvm i 1,5 plan. Här i Sidenspirea kan du flytta in i en ljus och luftig äganderätt med plats för hela familjen. Njut av ett lite lugnare liv, lagom mycket på landet – samtidigt som du har Malmös storstadspuls alldeles inom räckhåll.

1 av 13

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
8
Bostadstyp
Radhus
Pris från
5 295 000 kr
Storlek (boarea)
123 m²
Inflyttning
Från kvartal 1 2026
Ägandeform
Äganderätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning! Visningshuset är en bostad från grannprojektet Brf Vildrosen och har samma höga standard och inredningsdetaljer som i Sidenspirea. Ta chansen att se hur en bostad från OBOS kan se ut!

Passar inte visningstiden? Hör av dig till mäklare Malin

Spannmålsgatan 72, 218 73 Tygelsjö. Se kartan på Google

Nya tider, nya priser!

Var först och spara mest!

Just nu har vi prissänkt en bostad med 400.000 kr för dig som tecknar det första avtalet. Prissäkningen är redan avdragen på hus 3 och 7 i objektlistan nedan, som exempel på det nya priset. Erbjudandet gäller för dig som är eller blir OBOS-medlem och endast det första avtalet som skrivs i projektet - så vänta inte för länge!

Informationsfilm om Sidenspirea

Låt vår mäklare Malin presentera bostäderna och kvarteret Sidenspirea i denna film.

Sidenspirea har 8 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Sidenspirea

  • 8 femrumsbostäder
  • Från 5 295 000 kr till 5 995 000 kr
  • Inflyttning: Från kvartal 1 2026
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Spannmålsgatan 72, 218 73 Tygelsjö. Se kartan på Google

Välkommen till det ljuva radhuslivet

Kvarteret Sidenspirea bjuder på fina, ljusa radhus på 123 kvm i 1,5 plan med äganderätt. Här kan du njuta av ett nybyggt och rymligt hem med tre generösa sovrum, två helkaklade badrum, extra bra förvaringsmöjligheter och gott om sociala ytor. Det bekväma radhuslivet blir sedan komplett med en lättskött trädgård och en härlig uteplats i söderläge.

Bo bekvämt i äganderätt

I en äganderätt äger du både din bostad och marken den är placerad på. Det innebär att du har en större frihet att göra vad du vill med ditt hus och din trädgård än du om du bor i en bostadsrättsförening. Här kan du renovera, bygga om, hyra ut eller fritt överlåta din bostad. I samarbete med vår bankpartner erbjuder vi just nu dessutom amorteringsfrihet i 2–5 år när du köper en äganderätt från oss.

Med både lugn och stadspuls inom räckhåll

I byn hittar du en hel del service och bekvämligheter. Här finns skolor, förskolor, matbutik, restauranger, florist, bibliotek och frisör. Samtidigt befinner du dig bara en kvarts bilresa från centrala Malmös fantastiska utbud av butiker och restauranger. Och om ett dopp i havet lockar mer än shopping cyklar du till den lummiga Klagshamnsstranden på samma tid!

Ta en titt på planlösningen!

Ta en titt på planlösningen!

Här kan du kika närmre på den preliminära planlösningen. Hur skulle du vilja möblera din bostad?

Se större bild här!
Om bostäderna

Om bostäderna

Kvarteret Sidenspirea bjuder på rymliga och välplanerade radhus med utgångspunkt i klassisk skånsk arkitektur.

Läs om bostäderna
Livet i området

Livet i området

I Tygelsjö bor du lugnt och tryggt i en livs levande skånsk by – mitt i den lantliga charmen, men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. Kanske låter det lite klyschigt, men här får du faktiskt njuta det bästa av flera världar. Inte konstigt att Tygelsjö blivit så populärt.

Läs mer om området
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Sidenspirea

Vi svarar gärna på dina frågor!