Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Dahlia

Välkommen till ett riktigt kvadratsmart radhus om 100 kvadratmeter fördelat i två plan. Här bor du precis intill föreningens egen park och med närhet till allt som Tygelsjö har att erbjuda. Och du, här får du solceller på köpet!

1 av 16

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
12
Bostadstyp
Radhus
Pris från
3 795 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (Boarea)
100 m²
Inflyttning
Från kvartal 1 2025
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Vi finns på plats i vårt visningshus där vi berättar mer om bostäderna och området. Visningshuset är en bostad från vårt grannprojekt Brf Vildrosen och har samma höga kvalitet på utförande och liknande inredningsdetaljer som i Brf Dahlia. 

Hoppas vi ses!

Så här hittar du till visningshuset!

Passar inte visningstiderna? Välkommen att boka en privat tid med mäklarna!

Prisjustering

Vi förbehåller oss rätten att prisjustera efter 18 sålda bostäder. Så, när du har hittat din drömbostad - gör slag i saken. Det lönar sig i längden.

Brf Dahlia har 12 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Dahlian

  • 12 fyrarumsbostäder
  • Från 3 795 000 kr till 4 250 000 kr
  • Inflyttning: Från kvartal 1 2025
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Välkommen hem till byn – och till ditt nybyggda hem

Nu kan du också hitta hem i populära Tygelsjö. Brf Dahlia bjuder parhus och radhus om 100 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Här får du tre sovrum och gott om plats för det sociala livet. Som gjort för en lite härligare vardag!

Nybyggda bostäder för det goda livet

Kanske är ändå den största fördelen med att bo här att vardagen blir både enklare och härligare. Brf Dahlia bjuder på ett bekvämt sätt att uppfylla husdrömmen. Här kan du leva livet lite lugnare – och få tid och rum för att uppfylla dina drömmar. Njut av ett rymligt hem med gott om plats för hela familjen, en lättskött tomt och generös uteplats. Här kan du lägga tid på det som är viktigast för dig - istället för att tänka på renoveringar och skötsel av en vildvuxen trädgård.

Lagom mycket på landet

Här bor du i en levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Tygelsjö har en hel del service, som frisör, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

Med massor att göra

I Tygelsjö finns en hel del aktiviteter, här kan du till exempel sjunga i kör, rida eller spela fotboll och innebandy. Kanske lockar ett svalkande dopp? Då har du fina Klagshamnsstranden på bekvämt avstånd, 15–20 minuter på cykeln så är du där. Spelar du golf har du flera fina banor inom räckhåll, till exempel når du Rönnebäck på 10–15 minuter i bilen. Fina promenad- och cykelvägar finns det gott om, så du kan enkelt variera dina turer i naturen.

Om bostäderna

Om bostäderna

I Brf Dahlia kan du leva huslivet med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel i det lite mer behändiga formatet. Här slipper du en stor vildvuxen tomt att ta hand om, perfekt för dig som vill lägga tid på annat än trädgårdsskötsel. Njuta i det gröna kan du göra ändå – för här bor du granne med en fin liten park.

Läs mer om bostäderna
Livet i området

Livet i området

I Tygelsjö bor du lugnt och tryggt i en livs levande skånsk by – mitt i den lantliga charmen, men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. Kanske låter det lite klyschigt, men här får du faktiskt njuta det bästa av flera världar. Inte konstigt att Tygelsjö blivit så populärt.

Läs mer om området
Varför välja Brf Dahlia?

Varför välja Brf Dahlia?

Vill du hitta hem i en barnvänlig, mindre ort med trivsam bykänsla – väldigt nära Malmö? Då ska du titta närmare på Tygelsjö, menar projektutvecklare Emma Stålhammar. Och Emma borde veta vad hon pratar om, för här tillbringade hon mycket tid hos sin farmor och farfar som liten.

Läs mer här
Kvartersskiss över Tygelsjö

Kvartersskiss över Tygelsjö

Här kan du se hur området är planerat och kanske kan du se var du skulle trivas bäst!

Se hela områdesskissen här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Dahlia

Vi svarar gärna på dina frågor!