Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse – inte något svårt och komplicerat som du behöver ligga sömnlös över. Här berättar vi mer om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem så trygg och enkel som möjligt.

Tryggt i alla tider

Som en av Sverige och Norges största bostadsutvecklare är vi väl rustade att fortsätta uppfylla bostadsdrömmar – även när omvärlden svänger. Vår storlek gör att vi har en långsiktig ekonomi och strategi som innebär stabilitet i varje led i verksamheten: från ekonomi och kvalitet, till produkter och rutiner. Att OBOS är en medlemsorganisation innebär att du som är medlem får göra din röst hörd och vara med och påverka verksamheten, men det innebär också att all vinst återinvesteras i verksamheten – i framtidens bostäder och insatser för ett bättre samhälle.

Våra garantier och försäkringar

Att känna sig trygg i sitt hem är det viktigaste av allt och när man köper en ny bostad. Och när du köper den av oss på OBOS omfattas köpet såklart av omfattande garantier och försäkringar.

Illustrasjon av en mann som får ideer og tenker på budsjett.

Alltid tydliga och tillgängliga

Oavsett om du väljer att bo i bostadsrätt eller med äganderätt lämnar vi tydliga garantier. Du ser exakt vad som ingår i ditt köp, och eftersom du betalar ett fast pris vet du exakt vad ditt nya hem kostar. Vi finns också här för dig under hela bostadsresan, även efter att du flyttat in – alltid redo att svara på dina frågor.