Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Saga

Trivsamma Vikingstad har ett riktigt bra läge, med smidig pendling till både Linköping och Mjölby. Just här planerar vi för ett hållbart grönt kvarter med familjevänliga radhus i två olika storlekar. Bekväma hem i bostadsrätt, med 2-4 sovrum, härlig altan och egen liten täppa. Välkommen!

Antal lediga bostäder
9
Bostadstyp
Radhus
Pris från
2 695 000 kr
Storlek (Boarea)
107–120 m²
Inflyttning
Från sommar 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Se informationsträffen igen!

Klicka här för att se hela informationsträffen som film i efterhand. Här får du veta allt om bostäderna, hur försäljningen går till och vad du behöver tänka på inför säljstarten.

Det ska löna sig att vara med från start!

Vi förbehåller oss rätten att prisjustera under projektets gång. Så, när du har hittat ditt drömhem: gör slag i saken direkt, det lönar sig i längden. 

Brf Saga har 9 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Saga

  • 9 fyra- till sexrumsbostäder
  • Från 2 695 000 kr till 3 195 000 kr
  • Inflyttning: Från sommar 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.383446,15.442427. Se kartan på Google

Grönt och skönt kvarter i Brf Saga

Sagolika radhus i ett härligt grönt kvarter

Bullerbyn må vara en lite sliten liknelse, men Brf Saga bjuder just på den idylliska känslan – fast med en extra dos av hållbarhet. Fina trähus i lagom lantlig tappning bildar ett tårtbitsformat kvarter med växthus och odlingslådor, cykelpool och laddplatser för elbil. Grönt, skönt – och sagolikt trivsamt.

Härliga hem för stora och små

Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt, i tvåplansradhus om 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar med fina sociala ytor och två till fyra sovrum. Alla hus har också stora altaner, och en egen liten trädgårdstäppa att njuta av.

Med närhet till allt du behöver

Vikingstad är inte stort, men har ändå en hel del service. Från Brf Saga har du bekvämt gång- eller cykelavstånd till allt. Skola, förskolor, matbutik, lekplats och badplats – men också till stationen. Därifrån tar du Östgötapendeln till Linköping på åtta minuter. Vill du hellre till Mjölby tar resan 13 minuter. Och du, varje familj som köper bostad här får ett årskort på Östgötatrafiken. Vardagspusslat och klart!

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Saga och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Saga bor du i ett trivsamt kvarter för alla åldrar där de små tryggt kan springa rätt ut i leken, medan de vuxna kan njuta av livet på altanen i lugn och ro. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

En av de största fördelarna med Vikingstad är såklart de strålande kommunikationerna. Du cyklar till stationen på fem minuter och där tar Östgötapendeln dig till Linköping på åtta minuter, eller till Mjölby på 13 minuter.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Saga?

Varför välja Brf Saga?

Här kan du hitta hem i en hållbar vardag, i flera bemärkelser. Nybyggda radhus byggda i trä – i ett kvarter utöver det vanliga med cykelpool, växthus och odlingslådor – med mera. Bara 8 minuter från Linköping med Östgötapendeln. Och familjen får ett årskort på köpet! Läs mer här.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Saga

Vi svarar gärna på dina frågor!