Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Saga

Trivsamma Vikingstad har ett riktigt bra läge, med smidig pendling till både Linköping och Mjölby. Just här bygger vi nu ett hållbart grönt kvarter med familjevänliga radhus i två olika storlekar. Det blir bekväma hem i bostadsrätt, med 2-4 sovrum, härlig altan och egen liten täppa. Välkommen!

Radhus 120 kvm.

1 av 24

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
3
Bostadstyp
Radhus
Pris från
3 255 500 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (Boarea)
107–120 m²
Inflyttning
Från höst 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Visningshus!

Äntligen! Nu har vi två fina visningshus klara. Välkommen att få svar på dina frågor och samtidigt passa på att se hur fina bostäderna är!

Adress: Emblagatan 28 i Vikingstad

Passar inte visningstiden? Välkommen att boka en privat tid med mäklaren Frida tel 070-9797007.

Koordinater: 58.383446,15.442427. Se kartan på Google

Brf Saga har 3 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Saga

  • 3 fyra- till sexrumsbostäder
  • Från 3 255 500 kr till 3 411 500 kr
  • Inflyttning: Från höst 2023
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

3D-visning

Här kan du se en 3D-visning av radhuset på 107 kvm som vi bygger i Brf Saga. Visningen är från ett liknande hus i ett annat projekt. Vi ber er därför om förståelse att avvikelser förekommer. 

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.383446,15.442427. Se kartan på Google

Grönt och skönt kvarter i Brf Saga

Sagolika radhus i ett härligt grönt kvarter

Bullerbyn må vara en lite sliten liknelse, men Brf Saga bjuder just på den idylliska känslan – fast med en extra dos av hållbarhet. Fina trähus i lagom lantlig tappning bildar ett tårtbitsformat kvarter med växthus och odlingslådor, cykelpool och laddplatser för elbil. Grönt, skönt – och sagolikt trivsamt.

Härliga hem för stora och små

Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt, i tvåplansradhus om 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar med fina sociala ytor och två till fyra sovrum. Alla hus har också stora altaner, och en egen liten trädgårdstäppa att njuta av.

Med närhet till allt du behöver

Vikingstad är inte stort, men har ändå en hel del service. Från Brf Saga har du bekvämt gång- eller cykelavstånd till allt. Skola, förskolor, matbutik, lekplats och badplats – men också till stationen. Därifrån tar du Östgötapendeln till Linköping på åtta minuter. Vill du hellre till Mjölby tar resan 13 minuter. Och du, varje familj som köper bostad här får ett årskort på Östgötatrafiken. Vardagspusslat och klart!

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Saga och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
360 graders-visning

360 graders-visning

Följ med på en 360 graders-visning i en bostad på 120 kvm!

Starta visningen
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Saga bor du i ett trivsamt kvarter för alla åldrar där de små tryggt kan springa rätt ut i leken, medan de vuxna kan njuta av livet på altanen i lugn och ro. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

En av de största fördelarna med Vikingstad är såklart de strålande kommunikationerna. Du cyklar till stationen på fem minuter och där tar Östgötapendeln dig till Linköping på åtta minuter, eller till Mjölby på 13 minuter.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Saga?

Varför välja Brf Saga?

Här kan du hitta hem i en hållbar vardag, i flera bemärkelser. Nybyggda radhus byggda i trä – i ett kvarter utöver det vanliga med cykelpool, växthus och odlingslådor – med mera. Bara 8 minuter från Linköping med Östgötapendeln. Och familjen får ett årskort på köpet! Läs mer här.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS

Välkommen att kontakta mäklare!

På grund av driftstörningar kan du just nu inte göra intresseanmälan och vi hänvisar till att du tar kontakt med mäklare i det här projektet.

Kontakta oss för mer information om Brf Saga

Vi svarar gärna på dina frågor!