I växande Vikingstad är det enkelt att trivas

En av de största fördelarna med Vikingstad är såklart de strålande kommunikationerna. Du cyklar till stationen på fem minuter och där tar Östgötapendeln dig till Linköping på åtta minuter, eller till Mjölby på 13 minuter. Men allt fler upptäcker också att Vikingstad är en trivsam ort i sin egen rätt – inte minst för barnfamiljerna.

Nära till skola och förskola

Från Brf Saga kan du gå eller cykla till allt som Vikingstad har att erbjuda. Och här finns faktiskt en hel del. Till exempel har du flera förskolor en kort promenad bort. Det samma gäller Vikingstad skola, som erbjuder undervisning från förskoleklass till årskurs 6. Alldeles i närheten av Brf Saga byggs också en helt ny skola just nu, Valkeboskolan. Den blir en F-9-skola, så när du flyttar in kommer barnen att kunna gå hela grundskolan på hemmaplan.

Nära till vardagsnytta

Vardagsmaten fixar du på ortens matbutik, ICA Supermarket, och vill du storhandla har du en Citygross lägligt placerat åt vardera hållen – antingen i Mantorp eller vid universitetet. Om matlagningslusten inte är på topp står ortens pizzeria och restaurang Åtta Glas redo, och vill du piffa till dig själv lite extra kan du även gå till frisören . Allt på promenadavstånd hemifrån.

Nära till skoj för stora och små

Granne med Brf Saga ligger en ny, fin lekplats, och fem minuters cykeltur bort väntar det populära Valkebobadets bassänger. I närheten av badet hittar du både ortens motionsslinga, och fotbollsplanen Vikingavallen. Vikingstad SK har verksamhet för alla åldrar.

Nära hit – och dit

För dig som arbetar i Linköping eller Mjölby är det smidigt att pendla med både tåg och bil. I Brf Saga bor du på rätt sida stan för att smidigt ta dig till de stora arbetsplatserna på Malmslätt och Mjärdevi – och vill du in till centrala Linköping, eller till Mjölby, är tåget oslagbart.

Är du intresserad av Brf Saga?

Är du intresserad av Brf Saga?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!