Exteriör i brf saga

Hem för hållbart vardagsliv och vardagslyx

I Brf Saga bor du i ett trivsamt kvarter för alla åldrar där de små tryggt kan springa rätt ut i leken, medan de vuxna kan njuta av livet på altanen i lugn och ro. Här kan du välja mellan radhus i två olika storlekar, 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar. Oavsett vilket du väljer får du ett nybyggt och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform

Ett hållbart kvarter för ett hållbart liv

Radhusen i Brf Saga bildar ett tårtbitsformat kvarter där den gröna innergården blir den naturliga medelpunkten. Här finns lekplats för familjens minstingar, det fina växthuset som bjuder in till trevliga stunder – om det blir odling eller festlokal här bestämmer ni tillsammans i föreningen – och odlingslådor för den som vill motionera sina gröna fingrar. Här bor också föreningens egna cykelpool, utrustad med både ellådcyklar och elcyklar.

1 av 7

Moderna hus i klassisk kostym

Här bygger vi husen i trä, och vi låter det synas. Radhusen får en traditionell stil och färgsätts i en mjuk, lantlig, färgskala med skön variation mellan husen. Varje bostad får sin egen identitet och husen får vara vackra på riktigt, som bara trähus kan, utan att vara mindre moderna för det. För hållbarhetens skull får en radhuslänga solpaneler på taket som förser bostadsrättsföreningen med el, och förråden får  levande gröna sedumtak vilket både är skönt för ögat och för vår miljö.

1 av 7

Plats för att leva livet

Båda bjuder på fina sällskapsytor på entréplan och gott om plats för familjens privatliv en trappa upp. Radhuset om 107 kvm har tre sovrum och det större huset har fyra sovrum, varav ett på entrévåningen. Båda husmodellerna har två badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare, fullutrustat kök – och goda möjligheter att skapa bra hemmakontor. Självklart har varje hus en rejäl altan på baksidan av huset, och en egen liten trädgårdstäppa att njuta av.

Bra standard är standard

Här flyttar du rakt in i ett nybyggt hus som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är valt med omsorg, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Och vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna, som att varje hus får ett eget isolerat förråd och egen parkeringsplats. Naturligtvis har vi även tänkt på att fiber finns indraget när du flyttar in.

 

1 av 10

1 av 7

Är du intresserad av Brf Saga?

Är du intresserad av Brf Saga?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!