Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Susvinden

Växande Snurrom kallas Kalmars nya friluftsstad. Här planerar vi för ett härligt kvarter med familjevänliga parhus och radhus. Bekväma hem i bostadsrätt med 2-4 sovrum, dubbla uteplatser och lättskött trädgård. Här bor du nära natur och aktiviteter, 10-15 minuter från centrum med bil. Välkommen!

1 av 13

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
20
Bostadstyp
Radhus, Parhus
Pris från
2 345 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (Boarea)
107–120 m²
Inflyttning
Från desember 2025
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Varmt välkommen att boka ett personligt informationsmöte för att få svar på alla dina frågor om projektet. Kontakta ansvarig mäklare Beahtrice Odén för att boka tid. Du väljer själv om du vill komma in på kontoret för ett personligt möte eller om du föredrar att vi håller mötet via Teams.

Adress till mäklaren: Västra Sjögatan 21, 392 32 Kalmar

Adress till tomten: Lupinvägen, Snurrom

Adress:
Lupinvägen, 393 61 Kalmar. Se kartan på Google

Byggstart 2024

Vi planerar att byggstarta Brf Susvinden under hösten 2024, kontakta mäklare för att få mer information kring vårt bostadskvarter i friluftsstaden Snurrom!

Brf Susvinden har 20 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Susvinden

  • 20 fyra- till femrumsbostäder
  • Från 2 345 000 kr till 2 970 000 kr
  • Inflyttning: Från desember 2025
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

3D-visning

Här kan du se en 3D-visning av par- och radhusen på 107 kvm som vi planerar att bygga i Brf Susvinden. Visningen är från ett liknande hus i ett annat projekt som OBOS har byggt. 

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.713102,16.323483. Se kartan på Google

Härligt husliv med naturen runt knuten

Här bor du granne med naturen – och lever huslivet på bekvämast möjliga vis: i bostadsrätt. Brf Susvinden bjuder på nybyggda radhus och parhus i ett luftigt kvarter med en härligt social yta för hela familjen: komplett med lekplats, träningsredskap och en mysig pergola för grannfikan.

Trivsamt för hela familjen

Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt, i radhus eller parhus om 107 välplanerade kvadratmetrar – och parhus om 120 kvm. Alla i två plan, med fina sociala ytor och två respektive tre sovrum som standard. Alla hus har också dubbla uteplatser och en egen lättskött trädgård att njuta av.

Toppläge för en aktiv fritid

Det är inte utan anledning som växande Snurrom kallas för Kalmars nya friluftsstad. Här har du naturen runt knuten, nära till både mountainbikespår och golfbana och cykelavstånd till flera badplatser. Förskola finns redan i området, och här planeras även för ny skola. In till stan tar du bilen på 10-15 minuter, eller cykeln på runt 25. Läge för det goda livet, helt klart.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Susvinden bjuder på nybyggda radhus och parhus i två olika storlekar med fina sociala ytor, 2-3 sovrum som standard, dubbla uteplatser och lättskött trädgård. In till centrum tar du dig smidigt med bil, buss eller cykel.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Det är inte utan anledning som Snurrom kallas för Kalmars nya friluftsstad. Här har du naturen runt knuten, nära till både mountainbikespår och golfbana och cykelavstånd till flera badplatser.

Läs mer här!
Aktiv fritid nära skogens sus och vattnets brus

Aktiv fritid nära skogens sus och vattnets brus

Naturen gör oss gott – och allra bäst verkar vi må när vi vistas i natur som vi känner oss hemma i. Här i Brf Susvinden bor du nära både skog och vatten. Win-win, säger vi.

Läs mer om varför här.
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Susvinden

Vi svarar gärna på dina frågor!