Laster resultat
Kommande projekt

Brf Susvinden

Växande Snurrom kallas Kalmars nya friluftsstad. Här planerar vi för ett härligt kvarter med familjevänliga parhus och radhus. Bekväma hem i bostadsrätt med 2-4 sovrum, dubbla uteplatser och lättskött trädgård. Här bor du nära natur och aktiviteter, 10-15 minuter från centrum med bil. Välkommen!

Nyckelinformation

Antal bostäder
25 st
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Par- och radhus
Storlek (boarea)
107-120 m²
Säljstart
Hösten 2022
Inflyttning
Hösten 2024
Frånpris
2 345 000 kr

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Inspirationsbilder

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.713102,16.323483. Se kartan på Google

Härligt husliv med naturen runt knuten

Här bor du granne med naturen – och lever huslivet på bekvämast möjliga vis: i bostadsrätt. Brf Susvinden bjuder på nybyggda radhus och parhus i ett luftigt kvarter med en härligt social yta för hela familjen: komplett med lekplats, träningsredskap och en mysig pergola för grannfikan.

Trivsamt för hela familjen

Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt, i radhus eller parhus om 107 välplanerade kvadratmetrar – och parhus om 120 kvm. Alla i två plan, med fina sociala ytor och två respektive tre sovrum som standard. Alla hus har också dubbla uteplatser och en egen lättskött trädgård att njuta av.

Toppläge för en aktiv fritid

Det är inte utan anledning som växande Snurrom kallas för Kalmars nya friluftsstad. Här har du naturen runt knuten, nära till både mountainbikespår och golfbana och cykelavstånd till flera badplatser. Förskola finns redan i området, och här planeras även för ny skola. In till stan tar du bilen på 10-15 minuter, eller cykeln på runt 25. Läge för det goda livet, helt klart.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Susvinden och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Susvinden bjuder på nybyggda radhus och parhus i två olika storlekar med fina sociala ytor, 2-3 sovrum som standard, dubbla uteplatser och lättskött trädgård. In till centrum tar du dig smidigt med bil, buss eller cykel.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Det är inte utan anledning som Snurrom kallas för Kalmars nya friluftsstad. Här har du naturen runt knuten, nära till både mountainbikespår och golfbana och cykelavstånd till flera badplatser.

Läs mer här!
Aktiv fritid nära skogens sus och vattnets brus

Aktiv fritid nära skogens sus och vattnets brus

Naturen gör oss gott – och allra bäst verkar vi må när vi vistas i natur som vi känner oss hemma i. Här i Brf Susvinden bor du nära både skog och vatten. Win-win, säger vi.

Läs mer om varför här.
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Susvinden

Vi svarar gärna på dina frågor!