Drömläge för vardagsliv och vardagslyx

I Brf Susvinden bor du i ett trivsamt kvarter för alla åldrar där de små tryggt kan springa rätt ut i leken, medan du själv kan njuta av livet på altanen i lugn och ro. Här kan du välja mellan härliga hus i två olika storlekar, 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar, alla i bekväm bostadsrättsform.

Ett luftigt och socialt kvarter

Här flyttar du in i ett luftigt kvarter med många chanser att bo i gavelläge. Mitt i härligheten skapar vi en social mötesplats för både stora och små. En grön och skön sådan med lekplats för de minsta, träningsredskap för de lite större – och en mysig pergola med sittplatser för spontana fikastunder och kvartersfester.

1 av 5

Moderna hem i fin kostym

Kvarteret består av parhus och radhus i en stilren design med stående panel i en välkomnande färgsättning inspirerad av naturen. Alla hus får uteplats på både entrésidan och baksidan, så att du själv kan välja var morgonkaffet smakar allra bäst. Och utanför altanen på baksidan väntar din egen lättskötta trädgård. Gräsmatta och häckar är på plats när du flyttar in, resten av din trädgårdsdröm får du själv designa som du vill ha den.

1 av 5

Med rum för att leva livet

Här väljer du mellan parhus och radhus om 107 smarta kvadratmetrar eller parhus om 120 sådana. Båda bjuder på fina sällskapsytor på entréplan och gott om plats för familjens privatliv en trappa upp, den lite större husmodelen har även ett sovrum på entréplan. Båda husmodellerna har två badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare, fullutrustat kök – och goda möjligheter att skapa bra hemmakontor.

1 av 5

Bra standard är standard

Här flyttar du rakt in i ett nybyggt hus som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är valt med omsorg, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Och vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna, som att varje hus får ett eget isolerat förråd och egen parkeringsplats. Om du bestämmer dig i god tid har du även chans att hyra en extra parkeringsplats i kvarterets carportlänga. Och naturligtvis finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Susvinden?

Är du intresserad av Brf Susvinden?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!