Lev livet i lugna, sköna Snurrom

Ett lugnt och tryggt område på lagom avstånd från stan, med naturen runt knuten, förskola i området och alla möjligheter till en aktiv fritid. Ja, ni hör... I Snurrom finns alla ingredienser för det goda huslivet. Och när du mot förmodan vill åka någon annanstans tar du dig snabbt ut på E22. Vardagspusslat och klart!

Läge för en härligare fritid

Från Brf Susvinden har du nära till gott om sådant som sätter den berömda guldkanten på din vardag. Här finns fina strövområden, inte minst Horsö-Värsnäs naturreservat där du både kan njuta av skog och hav. Här finns både badplats och motionsspår, allt på bekvämt cykelavstånd hemifrån. Vill du variera dina dopp har du även Norrlidsbadet på cykelavstånd.  

1 av 4

Och för en aktiv sådan

Här trivs inte minst familjen som föredrar en aktiv fritid. Bara ett par hundra meter från kvarteret ligger Snurrom Bike Park med fina mountainbikespår för alla åldrar. Du har också nära till Kalmar Golfklubb, fem minuter på cykeln så är du där. Perfekt för dig som gillar golf, men varför inte passa på att njuta av en bit mat med utsikt på Restaurang & Café Värsnäs också? I Snurrom kommer också Kalmars nya bad- och friskvårdsanläggning att byggas, första doppet beräknas kunna tas 2025.

Med vardagsnytta inom räckhåll

I takt med att Snurrom växer ökar också utbudet av service i stadsdelen. Redan idag har du förskola på bekvämt promenadavstånd, liksom en pizzeria för de dagar matlagningslusten inte är på topp. Kommunen planerar också för en ny skola i området. Idag hittar du din närmaste vardagsservice i Lindsdal eller Berga centrum, med mataffärer, vårdcentral, apotek och skolor. Vill du storhandla eller shoppa loss ordentligt? Då når du Hansa City på under tio minuter i bilen.

1 av 7

Nära till staden – och världen

Men här behöver du heller inte vara utan stadens service och nöjen. Med bil tar du dig in till centrala Kalmar på 10-15 minuter, med buss tar resan en kvart, plus den korta cykelturen till busshållplatsen. Vill du få lite vardagsmotion på köpet går det alldeles utmärkt att cykla in till stan också, cirka 25 minuter så är du där. Du som vill vidare ut i världen är snabbt ute på E22 – och du når Kalmar Öland Airport på 10-15 minuter i bilen.

 

Är du intresserad av Brf Susvinden?

Är du intresserad av Brf Susvinden?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!