Enklaste vägen till det ljuva huslivet

Här kan du njuta av huslivet fullt ut, samtidigt som du slipper klassiska villabekymmer. Ett nybyggt hus kräver minimalt med underhåll, och den dagen det blir dags för sådant sköter ni det tillsammans i bostadsrättsföreningen. Och att bo i kedjehus ger gott om villakänsla för pengarna.

Lugnt, tryggt och oslagbart vackert

Hit till vackra Näsudden är det härligt att komma hem efter en lång dag på jobbet! Faktum är att du förmodligen känner hur axlarna sänks och du andas ut redan på vägen ut hit. Trähusen i Brf Åmål Sötsjöbad tar plats längs med en lugn villagata och får en lagom lantlig stil, i en ljus och välkomnande färgsättning som kompletterar den vackra naturen runt omkring. På baksidan av husen glider tomten sömlöst över i naturmark – vilket förstärker den naturnära härligheten.

1 av 6

Rum för det goda livet inomhus

Här bjuds vi på hemtrevliga hus i två plan – i två olika modeller. Alla erbjuder 120 välplanerade kvadratmetrar med fina sociala ytor, fullutrustat kök och två badrum – och goda möjligheter att skapa ditt eget hemmakontor. Men sedan skiljer sig planlösningarna åt något.

Den ena husmodellen har fyra sovrum och en lite mer avskild lösning mellan kök och vardagsrum – den andra erbjuder helt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och har tre sovrum. Oavsett vilket du väljer får du ett välbyggt och välutrustat hem, i bekväm bostadsrättsform.

Med utrymme för ute-njut

Utelivet är ju en stor del av huslivet, så självklart har varje hus en rejäl altan på baksidan av huset. Men vi nöjer oss inte med det: här finns även plats för en uteplats på entrésidan, så att du själv kan välja var morgonkaffet smakar allra bäst. Varje hus har också sin egen lilla täppa, en lättskött sådan som smälter samma med naturen utanför. När du flyttar in är gräsmatta, häckar och plattsättning redan klart, sedan är det upp till dig att ta ditt trädgårdsparadis vidare. Kvarteret får också en trivsam gemensam yta med sittplatser och en liten lekplats för kvarterets småttingar.

1 av 5

God standard är standard

Här flyttar du rakt in i ett hem som är redo att älskas. Inredningen är genomgående ljus och välkomponerad, gjord för att hålla stilen i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som inredning och utrustning är vald med omsorg, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch, mattlackat ekgolv från Kährs och badkar i det ena badrummet? Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna, som att varje hus får ett eget förråd och egen carport. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Åmål Saltstjöbad?

Är du intresserad av Brf Åmål Saltstjöbad?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!