Hoppa till innehåll
Till salu

Endast fem minuter från centrala Örebro, byggs 49 lägenheter i varierande storlekar. Här har du närhet till både stadens utbud och vackra naturområden.

Projektdetaljer

  • CV-staden, Örebro
  • Planerad inflyttning från Kvartal 3 2024

  • 30 lediga bostäder
  • Boarea från 30 m2 – 103 m2
  • Pris från 1 348 000 kr
  • Bostadsrätt

Visning

  • Torsdag 7 december kl. 16:00-16:30

Adress:

Kungsgatan 2, 70211 ÖrebroSe karta på Google
Kontakta fastighetsmäklaren

12 månader avgiftsfritt

Köp en tvårumslägenhet i Brf Fabriken så bjuder vi på månadsavgiften i 12 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller nya kunder som köper en tvårumslägenhet innan 15 januari 2024.

Utforska området runt Brf Fabriken

Läser in

Balkong i Brf Fabriken

Hitta hem på bästa läget i Örebro

CV-staden kommer att bli en alldeles unik ny stadsdel i centrala Örebro. Här får ett stolt stycke industrihistoria nytt liv när de vackra tegelbyggnaderna varsamt blandas med modern arkitektur och omfamnande grönska. Alldeles intill, på ett av Örebros bästa lägen, byggs nu 49 lägenheter i varierande storlek.

Allt för en enklare vardag

Här bor du med gång- och cykelavstånd till både stad och natur. Du behöver varken sakna vardagens nödvändigheter eller det där lilla extra som sätter guldkant på tillvaron och du har dessutom lika nära till centrum som till Osets naturreservat, småbåtshamnen och Hjälmaren. Jobbar du på sjukhuset cyklar du dit på fem minuter. I artikeln Nära till både stadens utbud och friluftsliv kan du läsa mer om det gamla industriområdet CV-staden.

I området planeras också för en ny grundskola och förskolans gård är dessutom tillgänglig för alla som bor i kvarteret efter skoltid, så här kan ni leka både kvällar och helger.

En alldeles unik möjlighet

Det är något särskilt med att flytta in i ett hem där ingen annan bott förut. I Brf Fabriken finns ett stort antal lägenheter med mycket varierande planlösning för olika behov. Ettorna är perfekta som en första egen lägenhet, medan de största fyrorna på ca.100 kvm rymmer den större familjen. Är du nyfiken på att få reda på mer om bostäderna så kan du läsa mer här.

Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar när det kommer till renovering och underhåll. Bostäderna håller en bra standard redan från början. Här bor du dessutom i ett område som har framtiden för sig, inte minst med tanke på kommunens ambitiösa planer för CV-området.

Med omtanke om miljön

Miljöbyggnad är en svensk miljöcertifiering som ger bra miljöer att leva i. Brf Fabriken är certifierad miljöbyggnad på nivån Silver. Det betyder att vi ansträngt oss extra mycket för att bygga miljövänligt och överträffar de lagar och myndighetskrav som finns kring till exempel ventilation, ljudmiljö och solskydd.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Innan du skickar in formuläret måste du ha läst och tagit del av integritetspolicyn.

Kontakta oss

Portrettbilde av Gro Velta

Gro Velta

Mäklare076-010 56 65Epost
Portrettbilde av Amanda Käll

Amanda Käll

Mäklare/Säljkoordinator076-010 79 97Epost
Portrettbilde av Stina Gyllensten

Stina Gyllensten

Kundansvarig0470799872Epost

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller