Hoppa till innehåll

Brf Vårglimten

Radhuslänga i Brf Vårglimten
Till salu

I Telestadshöjden i Växjö bor du i radhus på 105 kvadratmeter i ett lummigt kvarter med närhet till sjöar, natur och det mesta du behöver på bekvämt avstånd.

Projektdetaljer

  • Telestadshöjden, Växjö.
  • Planerad inflyttning från Kvartal 1 2025

  • 7 lediga bostäder
  • Boarea från 105 m2 - 105 m2
  • Pris från 2 200 000 kr
  • Bostadsrätt

Visning

27 september 2023 kl. 16:00-16:30

Adress:

Högövägen 48A, 355 93, Växjö.

Se karta på Google
Kontakta fastighetsmäklaren

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Vårglimten

Läser in

Ljust och luftigt kök

Telestadshöjden - ett naturskönt och familjevänligt område

På Teleborg, söder om Vikaholm växer det nya och lummiga bostadsområdet Telestadshöjden fram. Området ligger naturskönt och du har nära till tre olika sjöar med vackra promenadstråk och badmöjligheter. Härifrån har du dessutom bara cirka 6 km till Växjös stadskärna.

Med närhet till det mesta

Läget är perfekt för dig som längtar efter ett smidigt och bekymmersfritt liv med närhet till allt du kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Förskolor, skolor, universitet och mataffärer finns i området. Växjö city med sitt stora utbud av restauranger och butiker tar du dig till på ca 15 minuter med cykel. Närmsta busshållplats ligger på gångavstånd och det finns bra gång- och cykelvägar i området hela vägen in till centrala Växjö.

Välplanerad familjefavorit

Våra populära radhus på 105 kvm har blivit en riktig familjefavorit, med sin välplanerade planlösning och fina sociala ytor. Varje radhus får en generös gräsmatta och uteplats med trätrall. Husen har liggande träpanel i vacker jordnära kulör som tillsammans med det röda taket och vita dörrar och
fönster bildar en harmonisk helhet. Bostäderna i Brf Vårglimten passar både barnfamiljen som värdesätter naturens lekytor, och de som söker en praktisk bostad med minimal skötsel. Läs mer om bostäderna här.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Innan du skickar in formuläret måste du ha läst och tagit del av integritetspolicyn.

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller