Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Ebbas Trädgårdar

Äntligen! Nu har det blivit dags för fler nya bostäder i härliga Bredvik – Växjös nya stadsdel som ligger granne med Norra Bergundasjön, cirka fem kilometer från centrum. Här kan du hitta ditt drömhem i ett mysigt, lummigt kvarter fyllt av ljusa, rymliga lägenheter i olika storlekar.

Antal lediga bostäder
22
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
1 375 000 kr
Storlek (Boarea)
48–72 m²
Inflyttning
Från vår 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Visning

Vi i projektteamet för Brf Ebbas Trädgårdar vill gärna berätta mer om de fina lägenheterna vi tänker bygga i Bredvik, Växjö. Det blir möjligt - digitalt - den 4 mars!

Syftet med infoträffen är att du som intressent ska få en presentation av projektet av oss i projektteamet på OBOS. Samt av mäklarna Irna Arvill och Rebecca Birgersson från Svensk Fastighetsförmedling.

Träffen sker via programmet Teams och vill du delta behöver du anmäla dig via formuläret här nedanför. De som anmält sig får samma dag som infoträffen ett mail med en länk till mötet.

Anmäl dig till den digitala infoträffen här

Koordinater: 56.875998,14.745905. Se kartan på Google

Elcykel till de sex första avtalen

De sex första som tecknar avtal i Brf Ebbas Trädgårdar får en elcykel! Låter detta intressant? Kontakta i så fall vår mäklare Irna Arvill!

Se kontaktuppgifter här


Introduktionspriser

För att ge projektet en flygande start kommer vi erbjuda ett introduktionspris (enligt prislista) för de 10 första som tecknar förhandsavtal. Därefter förbehåller vi oss rätten att göra prisjusteringar. Vi ser detta som en win-win: en bra affär för dig som går in tidigt i projektet och bra för oss som bygger då vi kan komma igång med byggnationen snabbt.

Brf Ebbas Trädgårdar har 22 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Försäljning pågår två cyklar står parkerade utanför bostad

Brf Ebbas Trädgårdar

  • 22 en- til trerumsbostäder
  • Från 1 375 000 kr till 1 980 000 kr
  • Inflyttning: Från vår 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 56.875998 latitud, 14.745905 longitud

Koordinater: 56.875998,14.745905. Se kartan på Google

gräsmatta framför bostäder

Livet i Bredvik

Här möts vi av en kvarterskänsla utöver det vanliga, med en grön och skön innergård där både stora och små kan trivas och umgås. Bredvik passar dig som vill bo lugnt och skönt nära både staden och naturen. Du har Norra Bergundasjön med härliga promenadstråk precis utanför kvarteret, du bor granne med nya fina Pär Lagerkvists skola och förskola – och all shopping på Samarkand ligger bara en cykeltur bort, Växjö centrum likaså.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Ebbas Trädgårdar och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Lugnt och skönt med staden inom räckhåll

Lugnt och skönt med staden inom räckhåll

Här finns gott om fina promenadstråk längs med vattnet som uppskattas av såväl motionärer och hundägare som av barnvagnsrullande söndagsflanörer.

Läs mer om Bredvik
Varför välja Brf Ebbas Trädgårdar?

Varför välja Brf Ebbas Trädgårdar?

Nybyggda lägenheter i olika storlekar, med ett utmärkt läge i ett område som växer så det knakar. Och med en alldeles ljuvlig innergård att njuta av.

Läs mer om Ebbas Trädgårdar här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Brf Ebbas Trädgårdar

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen