Laster resultat
Kommande projekt

Brf Ekhöjden

Äntligen dags för hemmaplan igen när OBOS med säte i Myresjö har satt igång planeringen för ett nytt kvarter med moderna rad- och kedjehus i Nya Mellangården.

Antal bostäder
19 rad- och kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Vintern 2021/2022
Inflyttning
Hösten 2023

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.440116,15.079496. Se kartan på Google

Nu planerar vi för nya hem i Vetlanda

Som de flesta vet är det svårt att hitta villatomter i den här delen av Vetlanda, men med mycket villakänsla och bekvämlighet som bostadsrätten erbjuder tror vi att dessa hus kommer passa familjer av många slag. Området är känt för sina fina barnvänliga kvarter och med skogen som närmsta granne ser vi framför oss hur du som flyttar hit kommer få många sköna svampplockarpromenader eller varför inte; löprundor i elljusspåret?

Husen kommer i olika storlekar i både ett och två plan från ca 95 till 125 kvadrat så här kan du själv välja den boendeform som passar dig bäst. 

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Ekhöjden

Vi svarar gärna på dina frågor!