Hoppa till innehåll

Brf Prefekten

Bostadsköpsmodeller

Deläga
Fasaden från gårdssidan
Till salu

Ny stadsdel med fokus på grönområden, service och goda kommunikationsmöjligheter växer fram i Mölndal. Här finns lägenheter för livets alla faser.

Projektdetaljer

  • Pedagogen Park, Mölndal
  • Planerad inflyttning från Mars 2024

  • 16 lediga bostäder
  • Boarea från 26 m2 – 70 m2
  • Pris från 1 948 000 kr
  • Bostadsrätt

Visning

  • Onsdag 6 december kl. 12:00-12:30
  • Torsdag 14 december kl. 17:00-17:30

Adress:

Gamla Kungsbackavägen 15, 431 31 MölndalSe karta på Google
Kontakta fastighetsmäklaren

Köp halva, bo i hela

Bostäder i Brf Perfekten kan du köpa med boköpsmodellen OBOS Deläga. Det innebär att du köper halva bostaden, eller mer, men bor i hela. För resten av bostaden betalar du en samäganderättsavgift till OBOS.

Lediga bostäder i Brf Prefekten

Öppna boväljaren

Utforska området runt Brf Prefekten

Läser in

Vardagsrum med fint ljusinsläpp

Attraktivt läge i Mölndal

I området Pedagogen Park kan du bo, arbeta, ha barnen i skolan, äta gott, träna på gym och gå på utflykter i den vackra naturen som finns i närområdet. Här bygger vi ett trivsamt bostadskvarter med många kvaliteter med till exempel en grön och inbjudande gård med växthus och odlingsplatser, boulebanor och lekutrymme för de yngsta. Eller vad sägs om ett svettigt pass i det gemensamma gymmet i källarplan?

1-4 rum och kök

Våra arkitekter har skapat spännande planlösningar med ettor på 26 kvadratmeter till fyrarummare på 95 kvadratmeter där flertalet av bostäderna har anpassade ytor för att få plats med ett hemmakontor. På bottenvåningen har bostäderna stora rymliga terrasser och på våningarna över är det balkonger i varierade storlekar och mindre uteplatser i loftgångar.

Läge för aktivitet i det gröna

Här har du alltid nära till naturen och det gröna med motionsspår och vackra cykel- och vandringsleder i Fässbergsdalen och Änggårdsbergen. Havet är tio minuter bort med bil och för golfaren finns flera välrenommerade banor i närheten. Mitt i området Pedagogen Park planeras för en park med ätbara växter.

En ansvarsfullt växande stadsdel

Det gamla lärosätet Pedagogen är sedan länge en etablerad företagspark, som rymmer cirka 40 företag och serviceverksamheter. Området har redan idag en bred service med bland annat vårdcentral, skola, förskola, idrottsanläggningar och restauranger. Nu växer området vidare med nya bostäder och ytor för olika verksamheter. Med andra ord har du som bor här nära till det mesta du behöver. Den nya stadsdelen Pedagogen Park utformas med höga krav på hållbarhet och skapas inte bara utifrån dagens behov, utan för att trygga en framtid för kommande generationer.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Innan du skickar in formuläret måste du ha läst och tagit del av integritetspolicyn.

Kontakta oss

Portrettbilde av Cathrine Nord

Cathrine Nord

Kundansvarig0470799876Epost
Portrettbilde av Patrik Teply

Patrik Teply

Mäklare0317464940Epost
Portrettbilde av Charlotte Johansson

Charlotte Johansson

Mäklare0317464944Epost