Hoppa till innehåll

Brf Prefekten

Bostadsköpsmodeller

Deläga
Fasaden från gårdssidan
Till salu

Ny stadsdel med fokus på grönområden, service och goda kommunikationsmöjligheter växer fram i Mölndal. Här finns lägenheter för livets alla faser.

Projektdetaljer

  • Pedagogen Park, Mölndal.
  • Planerad inflyttning från Kvartal 2 2024

  • 18 lediga bostäder
  • Boarea från 26 m2 - 95 m2
  • Pris från 1 948 000 kr
  • Bostadsrätt

Visning

25 september 2023 kl. 12:00-12:30

Adress:

Gamla Kungsbackavägen 15, 431 31, Mölndal.

Se karta på Google
Kontakta fastighetsmäklaren

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Prefekten

Läser in

Vardagsrum med fint ljusinsläpp

Attraktivt läge i Mölndal

I området Pedagogen Park kan du bo, arbeta, ha barnen i skolan, äta gott, träna på gym och gå på utflykter i den vackra naturen som finns i närområdet. Här, i den södra delen av området, bygger vi ett trivsamt bostadskvarter med många kvaliteter. Som till exempel den gröna och inbjudande gården med växthus och odlingsplatser, boulebanor och lekutrymme för de yngsta. Eller vad sägs om ett svettigt pass i det gemensamma gymmet i källarplan? Perfekt efter en dag på jobbet eller efter löprundan. Projektet består av 83 lägenheter i ett mysigt kvarter med en lummig innergård som är utformad för odling, umgänge och lek.

1-4 rum och kök

Lägenheternas storlek är från ettor på 26 kvm till fyrarummare på 95 kvm. Våra arkitekter har skapat spännande planlösningar där flertalet av bostäderna har anpassade ytor för att få plats med ett hemmakontor. Höga materialval på inredning tillsammans med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin skapar ett modernt och bekvämt boende. På bottenvåningen har bostäderna stora rymliga terrasser och på våningarna över är det balkonger i varierade storlekar och mindre uteplatser i loftgångar.

Läge för aktivitet i det gröna

Här har du alltid nära till naturen och det gröna. Motionsspår och vackra cykel- och vandringsleder i Fässbergsdalen och Änggårdsbergen finns nära. Havet är tio minuter bort med bil och för golfaren finns flera välrenommerade banor i närheten. Mitt i området Pedagogen Park planeras för en park med ätbara växter.

En ansvarsfullt växande stadsdel

Det gamla lärosätet Pedagogen är sedan länge en etablerad företagspark, som rymmer cirka 40 företag och serviceverksamheter. Området har redan idag en bred service med bland annat vårdcentral, folktandvård, skola, förskola, bank, idrottsanläggningar och restaurang. Nu växer området vidare med nya bostäder och ytor för olika verksamheter. Med andra ord har du som bor här nära till det mesta du behöver. Du tar dig enkelt med cykel eller buss till och från Mölndal centrum, Sisjöns handelsområde eller Frölunda Torg. Vill du resa hela vägen in till centrala Göteborg tar du linje 753, som även går kvällar och helger. Reser du med bil når du lätt de stora lederna, Söderleden och E6/E20. Den nya stadsdelen Pedagogen Park utformas med höga krav på hållbarhet och skapas inte bara utifrån dagens behov, utan för att trygga en framtid för kommande generationer.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Innan du skickar in formuläret måste du ha läst och tagit del av integritetspolicyn.