Hoppa till innehåll

Brf Rosendals Trädgård

Bostadsköpsmodeller

Deläga
Fasad i solljus
Till salu

I Rosendal, Uppsala bygger vi 94 lägenheter från 1 till 4 rum och kök med balkonger, mysig innergård och en gemensam takterrass där du kan njuta av utsikten.

Projektdetaljer

  • Rosendal, Uppsala.
  • Planerad inflyttning från Kvartal 4 2024

  • 72 lediga bostäder
  • Boarea från 34 m2 - 93 m2
  • Pris från 1 598 000 kr
  • Bostadsrätt

Visning

1 oktober 2023 kl. 12:00-12:30

Adress:

Korsningen Torgny Segerstedts allé/Lydia Wahlströms Gata, Uppsala.

Se karta på Google
Kontakta fastighetsmäklaren

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Rosendals Trädgård

Läser in

Brf Rosendals Trädgård

Ett grönskande kvarter i en urban stadsmiljö

Vårt kvarter uppförs i Rosendals tredje etapp som ligger intill Stadsskogen norr om Södra Rosendal. Här byggs omkring 1300 bostäder i områdets centrala och västra delar. Utöver bostäder finns en ny grundskola, idrottshall, aktivitetsytor och ett av de stora torgen, Rosendals torg. Här intill planerar vi för Brf Rosendals trädgård. På torgets västra sida planeras det så kallade multikvarteret, som bland annat ska rymma idrottslokaler för Rosendals skola. Här finns även parken Carls hage, en del av det gröna stråk som löper genom Rosendal och vill du läsa mer om området kan du göra det här.

En plats att längta hem till

I Brf Rosendals Trädgård vill vi tillföra något speciellt och oväntat när du går in på kvarterets gård. Här överraskas du av gårdens värme, dess sammanlagda grönska och de generösa och gröna balkongerna. På bottenvåningen planeras för kommersiella lokaler i kvarterens båda östliga hörn. Butiker, restauranger och caféer i bottenvåningen bidrar positivt till en levande gatu- och stadsmiljö. Det kommer även att bli en gemensam takterrass som nås direkt från trapphusen. Här kan du och dina grannar odla, umgås och njuta av utsikten. Vill du läsa mer om bostäderna kan du läsa artikeln Bostäderna i Brf Rosendals Trädgård.

Med omtanke om miljön

Med inspiration från amerikanska och engelska ”townhouses” indelas kvarteret i fem tydliga hus med individuella arkitektoniska uttryck och spännande entréer till bostadshusen. Trapphusen är dagsljusbelysta och välkomnande samt genomgående mellan gata och gård. Husens fem tak ligger på olika nivåer och fyller olika funktioner. Det högst belägna taket fungerar som biotoptak. De övriga är belagda med sedum och två av taken är planerade för solpaneler för att bidra med fastighetsel. Den hållbara energin kan används för att ladda den egna elcykeln eller ge värme och ljus till fastighetens gemensamma utrymmen. Sedumtaken placeras på vissa av taken. De fördröjer takvattnet, binder koldioxid, och bidrar, som all växtlighet, med att jämna ut temperaturskillnader. I föreningen kommer det även att planeras för ett återbruksrum, en cykelpool samt tillgång till bilpool. Det skall vara enkelt att bo och leva i Rosendals Trädgård utan att äga en egen bil.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Innan du skickar in formuläret måste du ha läst och tagit del av integritetspolicyn.