Laster resultat
Kommande projekt

Brf Vega Garden

På gångavstånd till den nya pendelstationen i Vega planerar vi för Brf Vega Garden med 50 lägenheter med 1-6 rum och kök. Intresset för våra bostadsrätter i Vega har varit stort och nu planerar vi vår trettonde etapp. Brf Vega Garden kommer ligga i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. Med pendeln tar du dig smidigt till city på cirka 20 minuter.

Antal bostäder
50 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Hösten 2021
Inflyttning
Ej klart

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 59.184188 latitud, 18.12999 longitud

Koordinater: 59.184188,18.129990. Se kartan på Google

Välkommen hem till Vega!

I Vega kommer flera nya skolor och ett allaktivitetshus att byggas. Det byggs även nya förskolor och två har redan öppnat. Detta är en av flera anledningar till att våra projekt i Vega är populära bland barnfamiljer. De första inflyttningarna är redan klara och nästa etapp pågår för fullt. Vega är ett härligt område med närhet till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär, samtidigt som det bara är drygt 20 minuter från Stockholms innerstad.

Intresseanmälan