Hoppa till innehåll

Brf Vega Garden

Bostadsköpsmodeller

Deläga
Visionsbild med fasaden i solljus
Till salu

På bästa läge, nära skärgården och Stockholms city, alldeles intill den nya pendeltågsstationen i Vega uppförs Brf Vega Garden med 93 lägenheter på 1-6 rok.

Projektdetaljer

  • Vega, Haninge.
  • Planerad inflyttning från Kvartal 3 2024

  • 54 lediga bostäder
  • Boarea från 30 m2 - 149 m2
  • Pris från 1 490 000 kr
  • Bostadsrätt

Visning

1 oktober 2023 kl. 11:00-11:30

Kontakta fastighetsmäklaren

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Vega Garden

Läser in

Smart plats för hemmakontor

Centralt kvarter i Vega

I den centrala delen av Vega kommer det kvarteret att ta sin plats, med närhet till den nya stationen. Brf Vega Garden består av totalt 93 omsorgsfullt planerade lägenheter om 30-149 kvm fördelade i flera fina småhus, varav 56 lägenheter släpps i den första etappen. Husen är i tre till fyra plan och skapar tillsammans ett trivsamt kvarter.

Redan 2012 började de första bostadshusen byggas i Haninges nya stadsdel Vega. Sedan dess har hundratals familjer flyttat in och området växer ständigt med nya hus, gator och kvarter. Totalt kommer området rymma 3 500 bostäder.

En stadsdel mitt i grönskan

Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Drevviken har många badplatser på sommaren och utmärkt skridskoåkning på vintern. Haninge är också en skärgårdskommun med många öar och fin skärgårdsmiljö.

Med omtanke om miljön

Våra lägenheter i Brf Vega Garden är miljömärkta enligt Svanen. Märkningen ställer krav på bland annat energianvändning, byggprodukter och en rad faktorer i innemiljön som är relevanta för människors hälsa och för miljön. Det finns dessutom särskilda krav på byggprocessen samt förvaltning och drift.

I Vega ska det också vara lätt att välja det klimatsmarta alternativet. Gång- och cykelvägar prioriteras framför biltrafik. Elbilar ska vara möjliga att ladda på flera ställen, och cykelparkeringar ska vara stora och många.

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har hög standard som standard och designvalen är genomgående lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad kan du göra genom att göra personliga val i designwebben.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Innan du skickar in formuläret måste du ha läst och tagit del av integritetspolicyn.