Laster resultat
Kommande projekt

Lommarstranden

Vi planerar för 26 bostäder på 105 kvm i radhusform samt 50 lägenheter. Bostäderna kommer att ligga i nordöstra delarna av Nordrona i Norrtälje. Kanske är det här du hittar ditt drömhem?

Nyckelinformation

Antal bostäder
26 radhus och 50 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart radhus
Vår 2022
Inflyttning radhus
Vår 2024
Säljstart lägenheter
Höst 2022
Inflyttning lägenheter
Sommaren 2025

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.754925,18.679612. Se kartan på Google

Interiör i Brf Lommastranden

Hållbart och barnvänligt

Lommarstranden är redan idag en samlingsplats för hela Norrtälje. Här finns grönområden med goda möjligheter för friluftsliv och motion. I sjön Lommaren har fiske och vattenaktiviteter länge varit populärt, precis som skridskoåkning och skidor på vintern. Med stadsnära naturliv finns här alla möjligheter för ett hållbart boende i ett barnvänligt område med naturen inpå knuten. Läs mer på norrtalje.se

Gå en virtuell visning!

Gå en virtuell visning!

Lämna gärna en intresseanmälan så återkommer vi när kan presentera våra bostäder, storlekar, priser med mera. Vill du veta hur våra par- och radhus på 105 kvm ser ut? Gå en virtuell visning i mobilen, klicka på länken nedan.

Till visningen
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Lommarstranden

Vi svarar gärna på dina frågor!