Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Tallbacken Norrtälje

I Norrtäljes nya stadsdel Lommarstranden bygger vi ett mysigt kvarter med radhus på 105 kvm. Här bor du bekvämt i bostadsrätt granne med naturen samtidigt som du har Norrtälje centrum bara några minuter bort. Välkommen till en lite härligare vardag!

1 av 21

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
16
Bostadstyp
Radhus
Pris från
2 848 000 kr
Storlek (boarea)
105 m²
Inflyttning
Från kvartal 2 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning av Brf Tallbacken i vår visningsbostad!

Kommer du med bil så parkera på parkering innan Securitas kontor (Kaserngatan 2) i gamla vakthuset. Gå in via grind bredvid och följ Svensk Fastighetsförmedlings skyltning till visningsbostaden i Brf Tallbacken.

Har vi ingen inplanerad tid här så kontakta mäklaren för att boka en tid eller för att få mer information. Varmt välkommen!

Adress:
Brigadgatan 4A , 76147 Norrtälje. Se kartan på Google

Brf Tallbacken Norrtälje har 16 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Tallbacken i Norrtälje

  • 16 femrumsbostäder
  • Från 2 848 000 kr till 3 298 000 kr
  • Inflyttning: Från kvartal 2 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.753401,18.683376. Se kartan på Google

Radhus i natursköna Lommarstranden

I Norrtäljes nya stadsdel Lommarstranden bygger vi nu Brf Tallbacken, ett mysigt kvarter med radhus på 105 kvm. Bostadsrätterna uppförs i ett fantastiskt läge nära sjön Lommaren. Här bor man med vacker natur alldeles inpå knuten, och skärgården som granne.

Samtidigt finns centrala Norrtälje med sin idylliska charm och utbud av butiker och restauranger bara en cykeltur bort. Stockholm city når man enklast med bil eller buss på under timmen. Lommarstranden passar perfekt för den som längtar efter ett lugnt och skönt liv nära naturen, med stadslivet på bekvämt avstånd.

Välplanerad familjefavorit

Våra populära radhus på 105 kvm har blivit en riktig familjefavorit, med sin välplanerade planlösning och fina sociala ytor. Varje radhus får antingen en tomt med uteplats eller generös terrass med trätrall. Husen har liggande träpanel i vackra jordnära kulörer som tillsammans med det röda taket och vita dörrar och fönster bildar en harmonisk helhet. 

Om bostäderna

Om bostäderna

Brf Tallbacken består av 26 radhus på 105 kvm. Husen har liggande träpanel i vackra jordnära kulörer som tillsammans med det röda taket och vita dörrar och fönster bildar en harmonisk helhet.

Läs mer här
Livet i området

Livet i området

Brf Tallbacken upprättas nära sjön Lommaren, i det nya området Lommarstranden i Norrtälje. Lommarstranden är redan idag en härlig plats för umgänge - här hittar du badplatser, bryggor och en fin strandpromenad längs med sjön

Läs mer här
Gå en virtuell visning!

Gå en virtuell visning!

Vill du veta hur våra par- och radhus på 105 kvm ser ut? Gå en virtuell visning i mobilen, klicka på länken nedan.

Till visningen
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Tallbacken Norrtälje

Vi svarar gärna på dina frågor!