öppen planlösning kök och vardagsrum

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har en hög standard. Men vill du sätta din egen stil på din bostad gör du dina personliga val i designwebben. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. 

Sätt stilen med Kerstin Ronnemark

Sätt stilen med Kerstin Ronnemark

Tillsammans med inredningsarkitekten Kerstin Ronnemark har vi tagit fram en palett av färger och material som du kan välja bland. För att få veta mer om alla valmöjligheter som finns bjuder vi in till designkväll för dig och dina blivande grannar. Här kan du mingla, titta på olika färger och materialprov och få råd kring inredning och designval.

Läs mer om Kerstins design
Hemmets hjärta - köket!

Hemmets hjärta - köket!

När du köper en bostad från OBOS Kärnhem får du kök från HTH. Som standard har köket vita, släta luckor, en mörk grå laminatbänkskiva och ett vitt kakel som stänkskydd.

Läs mer om hur du skapar ditt drömkök
Skapa lugn i vardagen med rätt badrum

Skapa lugn i vardagen med rätt badrum

Hos oss kan du välja en stilrent badrum i svart och vitt eller varför inte skapa hotellkänsla med väggar och golv i samma ton?

Läs mer om våra stilrena badrum
Illustrasjon av en kvinne som tenker på et stort hus

Vi guidar dig - du väljer!

Låt dig inspireras av inredningsarkitektens designförslag eller gör din bostad lite mer personlig genom att välja alternativ bland de tillval som vi erbjuder.

Förvaring

Förvaring

Oftast ingår skjutdörrspartier från Elfa eller HTH i din bostad i hall och sovrum. Inredningen är lätt att komplettera för att du skall kunna utnyttja ytan på bästa sätt. Det är enklare att hålla ordning och reda med bra förvaring.

Golv

Golv

Våra parkettgolv kommer från Kährs och våra klinker från Svenska Kakel. I våra bostäder får du ett slitstarkt och vackert lamellparkett golv i ek som standard och i våtutrymmen lägger vi en gråmelerad klinkerplatta.

Njut av utelivet

Njut av utelivet

I din bostad ingår ofta balkong, markterrass eller en uteplats med trallgolv. Ytan utanför bostaden kan bli din oas där du kan fika, läsa en bok eller bara njuta av solen. I några projekt erbjuder vi dig att välja till inglasning av din balkong.