Laster resultat

Kommande projekt

Tygelsjö

Endast 10 minuter söder om Malmö hittar du natursköna Tygelsjö. Här bygger vi på OBOS ett helt nytt område med bostäder för hela livet – från den lilla lägenheten till det kvadratsmarta radhuset och familjevänliga villan. Hur drömmer du om att bo?

I Brf Vildrosen kan du flytta in direkt! Vad sägs om trädgård i västerläge, balkong och carport?

1 av 4

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Gulklintsgatan 5, 218 71 Tygelsjö. Se kartan på Google

Välkommen till en trivsam vardag

I Tygelsjö är det enkelt att leva livet på ett lite mer härligt och hållbart sätt. Här finns allt du behöver i vardagen inom räckhåll, samtidigt som du har Malmös, Köpenhamns och världens utbud på bekvämt avstånd. Och bara en cykeltur bort väntar havet…

I Tygelsjö bor du mitt i den lantliga charmen och lugnet – och flyttar du hit kan du göra det för att stanna i många många år framöver. Här bygger vi inte bara bostäder för alla typer av familjer och faser i livet – vi utformar ett helt område där du kan känna dig hemma. Över 200 moderna och bekväma bostäder, alla inspirerade av klassisk skånsk arkitektur för att skapa en charmig bykänsla.

Här gör smitvägar mellan husen det enkelt för kvarterets småttingar att springa över till den nya kompisen. Behöver du låna socker av grannen till inflyttningskalasbaket är chansen stor att ni redan hunnit småprata på någon av de många mötesplatser. Och för att göra det ännu mer trivsamt ser vi till att även växter frodas i området.

Titta närmare på området

Titta närmare på området

Sa vi att Tygelsjö har ett smått oslagbart läge? Härifrån har du 10 minuter till det mesta samtidigt som du bor lugnt, tryggt och trivsamt. Med andra ord allt du behöver för en enklare vardag.

Se skissen i full bild här!

Bostäder till salu i Tygelsjö

Här i Tygelsjö kommer vi att bygga omkring 200 nya bostäder i flera etapper. Hem i olika storlekar och utföranden i en trivsam miljö - både bostadsrätter och äganderätter. 

Livet i Tygelsjö

Livet i Tygelsjö

En stadsnära ort i lantlig miljö - med historiska anor. Här har människor trivts ända sedan 1200-talet, men frågan är om Tygelsjö någonsin varit mer eftertraktat än nu? Idag är det nämligen en ort som många vill flytta till, inte minst barnfamiljer.

Läs mer om Tygelsjö