Laster resultat
Försäljning pågår

Kv Vallmoängen

Nu planerar vi för fler enplanshus i populära Tygelsjö. Här bor du i äganderätt, i härliga kedjehus om 123 kvm, med alla bekvämligheter – och kanske byns finaste läge? Perfekt för dig som vill bo lagom lantligt, ha gott om service på hemmaplan – och Malmös och Köpenhamns storstadspuls inom räckhåll.

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Villa
Pris från
7 295 000 kr
Storlek (Boarea)
123 m²
Inflyttning
Från höst 2023
Ägandeform
Äganderätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Kv Vallmoängen har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Kv Vallmoängen etapp 1

  • 1 fyrarumsbostad
  • Från 7 295 000 kr till 7 295 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Sjötorpsvägen, Tygelsjö. Se kartan på Google

Exteriör i Kv vallmoängen

Välkommen hem till byn – och till ditt eget enplanshus

Sista kvarteret ut i den västra delen av nya Tygelsjö blir något extra. Här planerar vi för kanonfina kedjehus som äganderätter. 123 väldisponerade kvadratmetrar i ett plan, med ljus och rymd som främsta kännetecken. Naturligtvis komplett med en generös altan. Som gjort för det ljuva livet!

Hem ljusa hem – med byns bästa läge?

Kvarteret Vallmoängen får ett fantastiskt fint läge, kanske byns allra bästa? Här kan du sitta på altanen och titta ut över byns nya, fina park. På insidan bjuder husen på tre sovrum, härliga sällskapsytor och alla bekvämligheter – men också det lilla extra i form av härlig takhöjd och en fin fönstersättning som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

Lagom mycket på landet

Att bo i Tygelsjö är att bo i en levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Byn har en hel del service, som frisör, florist, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

Om bostäderna

Om bostäderna

Kv Vallmoängen bjuder på äganderätter om 123 välplanerade kvadratmetrar med tre sovrum och härliga sociala ytor, dubbla uteplatser, trädgård och carport. Ljusa, moderna hem med alla bekvämligheter. Som gjort för det ljuva livet!

Läs mer om bostäderna här!
Bo lugnt och lantligt med nära till Malmö

Bo lugnt och lantligt med nära till Malmö

I Tygelsjö bor du lugnt och tryggt i en livs levande skånsk by – mitt i den lantliga charmen, men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. En plats för alla att trivas!

Läs mer om området här!
Varför välja Kv Vallmoängen?

Varför välja Kv Vallmoängen?

Här äger du ditt eget hem i form av otroligt trevliga kedjehus i ett plan. Ljusa, moderna och sociala bostäder med hög standard och ett riktigt fint läge i superpopulära Tygelsjö. Läs mer om Vallmoängens alla fördelar här.

Läs mer om Kv Vallmoängen här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Kv Vallmoängen

Vi svarar gärna på dina frågor!