Kv vallmoängen interiör

Bo härligt, nytt och bekvämt i ett plan

Här kan du verkligen njuta av det ljuva livet på landet. Du bor i ditt eget kedjehus, vilket ger gott om villakänsla, med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel i det lite mer behändiga formatet. För här har du ingen vildvuxen jättetomt att ta hand om, och ett nybyggt hus kräver minimalt med underhåll.

Hemma på din gata i byn

Kvarteret Vallmoängen får ett fantastiskt fint läge i området, här bor du nämligen granne med Tygelsjös nya park och kan njuta av en grön och skön utsikt både från din stora altan och från vardagsrummet. Husen tar plats längs med gatan och får ljusa fasader i puts och tegel – ett uttryck som både känns härligt modernt, och som pryder sin plats i byn. Dessa hus bjuder också på en fönstersättning utöver det vanliga som både smyckar husens utsida, och låter ljuset flöda på insidan.

Klart från start

Kanske har du funderat på att bygga en egen villa? Då är det här ett mycket smidigare alternativ. För när du flyttar in här är inte bara huset klart, vi har också gjort hela grovjobbet med tomten. Uppfarten är klar, plattsättningen på entrésidan med. Häckar och gräsmatta finns på plats, liksom din fina altan med trädäck. Det är bara det roliga kvar: att välja ut och plantera de växter du vill ha i din trädgård.

Allt du behöver i ett plan

Dessa ljuvliga enplanshus bjuder på 123 välplanerade kvadratmetrar med ljus och rymd som främsta kännetecken. Husen har en smart uppdelning där ena sidan av huset bildar en social del med en fantastisk öppen planlösning för kök och vardagsrum – och den andra blir en privat del med tre sovrum och badrum. Från vardagsrumsdelen öppnar dubbeldörrar upp till en generöst tilltagen altan, och utanför den väntar din lättskötta trädgårdstäppa. Som gjort för det ljuva livet!

Hem med hög standard som standard

Här har vi inte sparat på något. Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en god standard redan från början. Till exempel bjuds vi på badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Varje hus kan också skryta med en mysig braskamin i vardagsrumsdelen. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som bra förvaring, en riktig tvättstuga med groventré, förråd och carport. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Kv Vallmoängen?

Är du intresserad av Kv Vallmoängen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!