Laster resultat

Kommande projekt

Brf Fornängen

Allt fler upptäcker Alvesta och trevliga Spåningslanda, en cykeltur från både stad och bad – knappt 20 minuter från Växjö. Här planerar vi för ett socialt kvarter med familjevänliga parhus och radhus. Bekväma hem i bostadsrättsform med 2-4 sovrum, härliga uteplatser och egen trädgård. Välkommen!

1 av 20

Nyckelinformation

Antal bostäder
26
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Par- och radhus
Storlek
107-120 kvm
Frånpris
1 850 000 kr

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.915770,14.572150. Se kartan på Google

Uppfyll husdrömmen i ett härligt socialt kvarter

Här flyttar du rakt in i villaidyllen – men lever huslivet på ett lite bekvämare vis: i bostadsrätt. Brf Fornängen bjuder på nybyggda radhus och parhus i ett trivsamt kvarter med en härligt social yta för alla åldrar komplett med lekplats, träningsredskap och en mysig pergola för grannfikan.

Trivsamt för stora och små

Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt, i radhus eller parhus om 107 välplanerade kvadratmetrar – och parhus om 120 kvm. Alla i två plan, med fina sociala ytor och två respektive tre sovrum som standard. Alla hus har också dubbla uteplatser och en egen lättskött trädgård att njuta av.

Läge för en härligare vardag

Spåningslanda har ett riktigt bra läge, bara 10 minuters cykeltur från det mesta som Alvesta har att erbjuda – inklusive svalkande bad vid trevliga Spånens badplats. Här har du också ett perfekt läge för en naturnära aktiv fritid. Jobbar du i Växjö har du smidig pendling dit, med bil eller buss. Vardagspusslat och klart!

Här planerar vi Brf Fornängen!

Här planerar vi Brf Fornängen!

I Spåningslanda planerar vi detta kvarter - nära till alla bekvämligheter Alvesta erbjuder.

Se bild i fullstorlek!
Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Fornängen och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Om bostäderna

Om bostäderna

Brf Fornängen bjuder på nybyggda radhus och parhus i två olika storlekar, i ett trivsamt kvarter med det lilla extra. Alla hus är i två plan och bjuder på fina sociala ytor, två eller tre sovrum som standard, dubbla uteplatser och en egen lättskött trädgård att njuta av.

Läs mer här
Livet i området

Livet i området

I Brf Fornängen kan du ta cykeln till allt som Alvesta har att erbjuda – inklusive svalkande bad. Jobbar du i Växjö har du smidig pendling dit, med bil eller buss. Vardagspusslat och klart!

Läs mer
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor