Njut av huslivet på bekvämast möjliga vis

I Brf Fornängen bor du i ett trivsamt kvarter för alla åldrar där de små tryggt kan springa rätt ut i leken, medan du själv kan njuta av livet på altanen i lugn och ro. Här kan du välja mellan härliga hus i två olika storlekar, 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar, alla i bekväm bostadsrättsform.

Ett trivsamt och socialt kvarter

Brf Fornängen tar plats mitt i villaidyllen och blir ett grönt och skönt kvarter som bjuder på det lilla extra. Här skapar vi nämligen en social mötesplats för både stora och små, med lekplats för de minsta, träningsredskap för de lite större – och en mysig pergola med sittplatser för spontana fikastunder och kvartersfester. Vi ser också till att markplanera smart för att få så plana och fina tomter som möjligt, det innebär att vi använder så kallade L-stöd vid tomtgränsen. Dessa kläs sedan in med gröna växter för ett extra trivsamt intryck.

Moderna hem i fin kostym

Kvarteret består av parhus och radhus i en stilren design med stående funkispanel i en ljus och välkomnande färgsättning. Alla hus får uteplats på både entrésidan och baksidan, så att du själv kan välja var morgonkaffet smakar allra bäst. Och utanför altanen på baksidan väntar din egen trädgård. Gräsmatta och häckar är på plats när du flyttar in, resten av din trädgårdsdröm får du själv designa som du vill ha den. Här varierar tomterna en hel del i storlek, så du kan själv välja vad som passar dig bäst.

Med plats för att leva livet

Här väljer du mellan parhus och radhus om 107 smarta kvadratmetrar eller parhus om 120 sådana. Båda bjuder på fina sällskapsytor på entréplan och gott om plats för familjens privatliv en trappa upp, den lite större husmodelen har även ett sovrum på entréplan. Båda husmodellerna har två badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare, fullutrustat kök – och goda möjligheter att skapa bra hemmakontor.

Bra standard är standard

Här flyttar du rakt in i ett nybyggt hus som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är valt med omsorg, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Och vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna, som att varje hus får ett eget isolerat förråd och egen parkeringsplats – vissa hus får till och med två. Och naturligtvis finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Fornängen?

Är du intresserad av Brf Fornängen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!