Laster resultat
Kommande projekt

Brf Fornängen

I Alvestas nya bostadsområde Spåningslanda i östra delen av Alvesta planerar vi för ett trivsamt kvarter med par- och radhus i två olika storlekar på 107 och 120 kvm. Här bor du bekvämt i bostadsrätt med service inom räckhåll och bra pendling till flera orter. Växjö når du på 15 minuter med bil. Välkommen till en lite härligare vardag!

Antal bostäder
26
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Par- och radhus
Storlek
107-120 kvm
Säljstart
Sommaren 2022
Inflyttning
Prel. Våren 2024

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Detta händer nu

Inspirationsbilder

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Brf Fornängen har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Välkommen till en enklare vardag!

I Brf Fornängen bor du bekvämt i bostadsrätt, par- och radhus i två plan på 107 respektive 120 välplanerade kvadratmeter med fina sociala ytor och en öppen planlösning. 

Här bor du nära naturen men också på bekvämt cykelavstånd till allt som Alvesta har att erbjuda i form av service, nöjen och aktiviteter. Du har bra pendlingsmöjligheter - med bil når du väg 27 på ett par minuter som tar dig in till Växjö centrum på bara 15 minuter och tågstationen ligger bara en cykeltur på 10 minuter bort.

Gör gärna en intresseanmälan nedan så håller vi dig uppdaterad när vi har mer information att ge!

Preliminära planlösningar

Preliminära planlösningar

Hur ska du placera dina möbler? Här kan du se preliminära planlösningar för våra bostäder om 107 respektive 120 kvm. Justeringar kan förekomma.

Se planlösningarna i fullbild!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor