Laster resultat
Kommande projekt

Brf Fornängen

Allt fler upptäcker Alvesta och trevliga Spåningslanda, en cykeltur från både stad och bad – knappt 20 minuter från Växjö. Här planerar vi för ett socialt kvarter med familjevänliga parhus och radhus. Bekväma hem i bostadsrättsform med 2-4 sovrum, härliga uteplatser och egen trädgård. Välkommen!

Nyckelinformation

Antal bostäder
26
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Par- och radhus
Storlek
107-120 kvm
Säljstart
Sommaren 2022
Inflyttning
Sommaren 2024

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Detta händer nu

Inspirationsbilder

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Uppfyll husdrömmen i ett härligt socialt kvarter

Här flyttar du rakt in i villaidyllen – men lever huslivet på ett lite bekvämare vis: i bostadsrätt. Brf Fornängen bjuder på nybyggda radhus och parhus i ett trivsamt kvarter med en härligt social yta för alla åldrar komplett med lekplats, träningsredskap och en mysig pergola för grannfikan.

Trivsamt för stora och små

Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt, i radhus eller parhus om 107 välplanerade kvadratmetrar – och parhus om 120 kvm. Alla i två plan, med fina sociala ytor och två respektive tre sovrum som standard. Alla hus har också dubbla uteplatser och en egen lättskött trädgård att njuta av.

Läge för en härligare vardag

Spåningslanda har ett riktigt bra läge, bara 10 minuters cykeltur från det mesta som Alvesta har att erbjuda – inklusive svalkande bad vid trevliga Spånens badplats. Här har du också ett perfekt läge för en naturnära aktiv fritid. Jobbar du i Växjö har du smidig pendling dit, med bil eller buss. Vardagspusslat och klart!

Om bostäderna

Om bostäderna

Brf Fornängen bjuder på nybyggda radhus och parhus i två olika storlekar, i ett trivsamt kvarter med det lilla extra. Alla hus är i två plan och bjuder på fina sociala ytor, två eller tre sovrum som standard, dubbla uteplatser och en egen lättskött trädgård att njuta av.

Läs mer här
Livet i området

Livet i området

I Brf Fornängen kan du ta cykeln till allt som Alvesta har att erbjuda – inklusive svalkande bad. Jobbar du i Växjö har du smidig pendling dit, med bil eller buss. Vardagspusslat och klart!

Läs mer
Preliminära planlösningar

Preliminära planlösningar

Hur ska du placera dina möbler? Här kan du se preliminära planlösningar för våra bostäder om 107 respektive 120 kvm. Justeringar kan förekomma.

Se planlösningarna i fullbild!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor