Bli medlem och få förtur till bostäderna i Rågelund

Så roligt att du är intresserad av att bo i Rågelund! Än är det ett tag kvar tills försäljningen startar men vi vill ge dig ett hett tips redan nu: bli OBOS-medlem. Våra medlemmar får nämligen välja bostad före alla andra. Och den som varit medlem längst får välja och köpa först.

Registrera medlemskap för ditt barn

Registrera här!

Ge bort ett medlemskap i gåva

Vill du ge andra en skjuts in på bostadsmarknaden och förtur till framtidens bostäder, som till exempel dina barn, någon släkting eller annan person i din närhet - ge bort ett medlemskap som gåva och börja tjäna in kötid för den personen redan idag. Klicka här 

Ett gåvomedlemskap kan ges till alla som är folkbokförda i Sverige, även till minderårig. Läs mer under Ge bort ett medlemskap

Rättigheter och villkor som medlem

Medlemskapet medför också att du har vissa rättingheter och plikter. Mer om vad det är kan du läsa om här.

Hur håller jag mig uppdaterad om Rågelund?

Just nu kan du inte göra intresseanmälan på bostäderna vi planerar att bygga i Rågelund, men genom att bli medlem i OBOS kommer du att bli informerad via e-post om utvecklingen i projektet. Du kommer senare kunna göra en intresseanmälan här på obos.se för att få allting du behöver veta skickat direkt till dig. En intresseanmälan påverkar dock inte din förtur till bostäderna, det är endast ett betalt medlemskap i OBOS som gör. 

Ange personnummer för en säker verifiering med BankID.

Hej !

Vänligen fyll i din adress och ditt telefonnummer. Du måste registrera en svensk adress och ett svenskt mobilnummer för att bli medlem.

Ange enligt format 07X-XXX XX XX

Avbryt registrering

Fyll i din e-post för uppdateringar angående ditt medlemsskap.

Avbryt registrering

Snart är du medlem !

Nu är du nästan klar. Se över och godkänn dina kontaktuppgifter innan du går vidare till betalning.

Namn:
E-post:
Adress:
,
Mobilnummer:
Villkor

Avbryt registrering

Säker betalning med

WorldLine Visa Mastercard Swish