Ge medlemskap i gåva

Vill du ge en värdefull investering för framtiden? Ge bort ett OBOS-medlemskap som sätter guldkant och ger försprång i bostadskön.

Gå före i bostadskön
Som medlem får du förtur när du ska köpa och välja bostad av OBOS, oavsett om det är första lägenheten, radhuset vid lekparken, drömvillan eller våningen med utsikt. Ett medlemskap kan göra skillnad redan första dagen, men ju längre tid som medlem desto större möjlighet att få välja bostad allra först. När du har köpt en bostad får du ändå behålla din köplats att använda vid nästa bostadsköp. Det kallar vi en hållbar och värdefull investering.

Både nytta och guldkant
Medlemmar får förmånliga erbjudanden och rabatter på nöjen och upplevelser, konserter och sportevenemang, resor och hotell, men också på allt som har med hemmet att göra. Se förmåner som OBOS-medlem.

Teckna ditt gåvomedlemskap här

Ett medlemskap kostar endast 200 kronor per år. I samband med att ett nytt medlemskap tecknas tillkommer en inträdesavgift på 300 kronor. Ett gåvomedlemskap kan köpas för perioden 5, 10, 15 eller 20 år. Du kan också välja ett löpande gåvomedlemskap, då betalar du en gång per år så så länge du har lust.