Lantliga småhus nära skog och sjö

Brf Trolleberget ligger mitt i den vackra naturen, och det vill vi ta tillvara på. Därför har vi valt att bygga husen i traditionell stil, med klassisk träfasad och breda knutar. På taken lägger vi dessutom tegelröda betongpannor. Småländsk torpkänsla i modern tappning? Ajjemän.

Livet på landet i nutida tappning

I Brf Trolleberget bor du lantligt, men samtidigt modernt, i ett småskaligt kvarter med naturen och Tahesjön runt knuten. Dessa nybyggda och välutrustade hem är dessutom i bostadsrättsform, vilket betyder att föreningen tar hand om utsidan och du insidan. Du slipper helt enkelt de klassiska villabekymren och kan istället njuta av din nya, naturnära, livsstil tillsammans med din familj.

ett gäng vänner sitter och äter middag ute i trädgården

Med plats för vardagens alla bestyr

Husen vi bygger är av typen Start Living, vilket innebär att du får ett prisvärt boende med kvadratmetrarna på rätt ställe utan att behöva tumma på kvalitén. Och för att du ska kunna hitta ditt drömhem, som passar just din familj, finns husen i flera modeller. Radhus om 107 kvm respektive kedjehus och fristående hus om 120 kvm. Oavsett vilket du väljer karaktäriseras husen av härliga ljusinsläpp och trevliga sällskapsytor, men också gott om plats för privatlivet i 2-4 sovrum.

Traditionellt på utsidan

Ditt nya hem får en harmonisk och välkomnande färgsättning, inspirerad av den lantliga miljön och gårdarna runtomkring. Radhusen ståtar med en lite modernare version av falurött, medan kedjehusen pryds av olika nyanser av grått. Alla bostäder får vita fönster- och dörrfoder men olika, väl matchade, accentfärger på fönster och dörrar – bland annat en härlig guldockra. Varje tomt är dessutom fint inramad av häckar och staket, så att du kan njuta ostört på dina två uteplatser.

rött radhus

Modernt på insidan

Som kontrast till husens lite lantliga yttre går insidan istället i ljusa, skandinaviska toner. Inredningen vi har valt är dessutom av bra standard redan från början, med kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Ja, i Brf Trolleberget lever du med andra ord ett modernt och bekvämt familjeliv – i en härlig miljö. Välkommen!

Är du intresserad av Brf Trolleberget?

Är du intresserad av Brf Trolleberget?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!