bakgård för kedjehus

Varför välja Brf Trolleberget?

Vad sägs om ett nybyggt hus – 20 minuter från Jönköping? Välkommen, säger vi. Här i Tahe, i trevliga Taberg, bygger vi nämligen flera olika sådana. Hus i olika storlekar som passar familjer av olika slag, med lika nära till vardagens bekvämligheter som till svalkande morgondopp och härliga skogspromenader. Läs mer om mysiga Brf Trollebergets fördelar här.

Bo lagom nära det mesta

Brf Trolleberget får ett fint läge i Tahe, en kort cykeltur från Tabergs centrum. Här bor du mitt i naturen – men all service du behöver för en smidig och kul vardag finns inom bekvämt avstånd, med mataffärer, kaféer och fritidsaktiviteter, berättar Frida Johansson, projektutvecklare på OBOS.

Här bor man om man vill leva lagomlivet när det är som bäst. Taberg är inte för stort, inte för litet – utan alldeles lagom.

Hus för alla smaker

Husen i Brf Trolleberget bildar ett luftigt kvarter där radhusen fördelade på två längor med fyra hem i varje och kedjehusen ligger tre och tre. För dig som vill ha lite extra plats för odling och annat uteliv finns också några fristående hus i kvarteret.

Många av husen får lite rejälare tomter. Det blir mycket villakänsla, även om man bor i ett grupphus, säger Frida.

rött flerfamiljshus

Välplanerat – och planterat

En fördel med nyproduktion är att ditt nya hem redan är färdigt – ja, det är bara att flytta in, möblera och istället få tid över till det roliga i hemmet. För att din nya vardag ska bli så smidig som möjligt är till och med trädgården redo att invigas, berättar Frida.

Gräsmatta och häckar är på plats, men det finns såklart utrymme kvar för att plantera både blommor och extra buskar. Eller kanske ett äppelträd? Allting finns på plats för att börja leva, sedan kan du bo in dig och fundera på hur du kan göra ditt nya hem ännu bättre.

ljust tv-rum på andra våningen i hus

Barnvänligt till max

Livet på en mindre ort passar fint för familjer. Att dessutom bo i ett kvarter där småttingar med spring i benen bara kan springa rätt ut i leken gör inte saken sämre. Inte heller det faktum att kommunen planerar för en lekplats alldeles i närheten.

Det här är ett perfekt område för dig som vill att barnen ska växa upp på en mindre ort, ett tryggt ställe där folk känner igen varandra på ett annat sätt än om man bor inne i Jönköping, menar Frida.

Koll på kostnader och fritt från bekymmer

Nyproduktion i sig gör det enklare att förutse vad ditt hem kommer att kosta, eftersom du inte riskerar några överraskningar som i ett äldre hus, och heller inte kommer behöva renovera på många år framöver. Och när du väljer ett hem i bostadsrättsform får du en extra fördel i form av att du inte ensam om ansvaret när det väl blir dags, utan delar det med föreningen.

Ja, det här är ett smidigt sätt att bo på, väldigt bekymmersfritt på alla sätt, konstaterar Frida.

Är du intresserad av Brf Trolleberget?

Är du intresserad av Brf Trolleberget?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!