Laster resultat

Slutsålt

Brf Trolleberget

Storstadslivet i all ära – men det finns något oemotståndligt i småstaden. Allt är lite lugnare, lite trevligare och lite mer familjärt. Det gäller inte minst Tahe, i det populära lilla samhället vid det väldiga bergets fot – Taberg.

1 av 8

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.675030,14.104606. Se kartan på Google

gröna radhus

Njut av småstadscharm och att ha nära till allt

Ja, småstaden är en plats där du själv får ta plats, och där du faktiskt känner grannarna på gatan. Här bor du lugnt och trivsamt, samtidigt som du har nära till allt som är viktigt i livet. Från Taberg tar du dig smidigt med buss eller tåg in till Jönköping, och med bil tar det lite drygt en kvart. Och jobbar du i Torsvik kan du cykla till jobbet på samma tid.

Flytta till Tahe? Ajjemän!

I Tahe bygger vi just nu för kommunens bristvara nr 1: HUS! Och för att falla så många som möjligt i smaken har vi valt att bygga både kedjehus och radhus – och även några fristående hus. 107-120 välplanerade kvadratmetrar – alla i bekväm bostadsrättsform. Så om du vill leva ett familjevänligt och naturnära småstadsliv, ha gångavstånd till svalkande bad och snabbt och smidigt kunna ta dig till jobbet, då kommer Brf Trolleberget att passa dig.

Kvarterskiss

Kvarterskiss

Här har du chans att ta del av kvarterskissen över Brf Trolleberget och vart vi placerar de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på bostäderna

Titta närmare på bostäderna

I Brf Trolleberget bygger vi husen i traditionell lantlig stil inspirerade av den lantliga miljön i området. Väl inne i husen hittar du dock en modernare stil med ljusare, mer skandinaviska toner.

Läs mer!
Om området

Om området

Här kan du läsa om området runt omkring Brf Trolleberget. Vad sägs om ett dopp i Tahesjön, eller en dag på någon av vandringlederna i närheten? Och Jönköping, det ligger bara 20 minuter bort.

Läs mer om området
Varför välja Brf Trolleberget?

Varför välja Brf Trolleberget?

Nybyggda hus 20 minuter utanför Jönköping. Brf Trolleberget får ett fint läge i Tahe, en kort cykeltur från Tabergs centrum.

Läs mer här
Finansieringserbjudande genom Nordea

Finansieringserbjudande genom Nordea

Nordea i Jönköping har tagit fram ett fint erbjudande för dig som är intresserad av ett hus i Brf Trolleberget.

Läs mer