Laster resultat

Kommande projekt

Elverkshuset

I centrala Nacka planerarar vi för ca 330 moderna bostadsrätter i varierade storlekar. Området ligger norr om Värmdövägen, söder om Nacka stadshus och öster om Järla skola.

1 av 10

Nyckelinformation

Antal bostäder
Ca 330 lägenheter
Bostadstyp
Lägenheter
Tillträde
2024
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
Hösten 2023

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Köp bostad med Deläga

I Elverkshuset i centrala Nacka kommer det vara möjligt att köpa via vår boköpmodell OBOS Deläga. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss. Du kan välja att köpa 50, 60, 70, 80 eller 90% av bostaden, medan OBOS behåller ägarandelen av den del av bostaden du inte köper.

Läs mer om OBOS Deläga här

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Järla Östra skolväg, Nacka. Se kartan på Google

Tidig skiss av fasader i kvarter Elverket

Elverkshuset i Nacka

Området ligger på promenadavstånd från Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med all tänkbar service. Här finns allt från vårdcentral och apotek och livsmedelsbutiker och restauranger. Från Slussen och Södermalm tar du Saltsjöbanan och är hemma på 8-9 minuter och med bil på ca 5 minuter. I Nacka planeras det för en anslutning med T-banans blå linje som beräknas vara klar 2030.

Nära naturen

För dig som vill ha det bästa av två världar - bo centralt och ändå har närheten till natur så finns Nackareservatet i närheten och Järla sjö endast några hundra meter bort. Till havet och Nacka Strand tar du dig på 15 minuter där du har pendelbåt som tar dig till Djurgården, Nybrokajen och Fjäderholmarna.

Nyckelviken är ett populärt kultur- och friluftsområde med välskötta gång- och cykelvägar och rast- och grillplatser. Det finns även utegym, hundrastgård och lekplats i reservatet samt två motionsspår.

muralmålning på grenar

Muralmålningar i världsklass

Wall Street Nacka var en internationell muralmålningsfestival som genomfördes 2019. Konstnärer från hela världen skapade konst i Nacka. En av deltagarna var den chilenska konstnären STFI! som uppförde ett verk på Elverket. Målningen är dokumenterad och kommer på något sätt att finnas med i projektet.

Projekt i området

Här hittar du våra projekt i området, klicka dig vidare för att läsa mer och anmäla ditt intresse, så håller vi dig uppdaterad med det senaste om projekten.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Elverkshuset

Vi svarar gärna på dina frågor!

Gunilla Slättås

Försäljningschef