Laster resultat
Kommande projekt

Elverkshuset

I centrala Nacka planerarar vi för ca 330 moderna bostadsrätter i varierade storlekar. Området ligger norr om Värmdövägen, söder om Nacka stadshus och öster om Järla skola.

Antal bostäder
Ca 330 lägenheter
Bostadstyp
Lägenheter
Inflyttning
Vår 2024
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
Q4 2021

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Elverkshuset har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Järla Östra skolväg, Nacka. Se kartan på Google

Fasader i kvarter Elverket

Elverkshuset i Nacka

Området ligger på promenadavstånd från Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med all tänkbar service. Här finns allt från vårdcentral och apotek och livsmedelsbutiker och restauranger. Från Slussen och Södermalm tar du Saltsjöbanan och är hemma på 8-9 minuter och med bil på ca 5 minuter. I Nacka planeras det för en anslutning med T-banans blå linje som beräknas vara klar 2030.

Nära naturen

För dig som vill ha det bästa av två världar - bo centralt och ändå har närheten till natur så finns Nackareservatet i närheten och Järla sjö endast några hundra meter bort. Till havet och Nacka Strand tar du dig på 15 minuter där du har pendelbåt som tar dig till Djurgården, Nybrokajen och Fjäderholmarna.

Nyckelviken är ett populärt kultur- och friluftsområde med välskötta gång- och cykelvägar och rast- och grillplatser. Det finns även utegym, hundrastgård och lekplats i reservatet samt två motionsspår.

muralmålning på grenar

Muralmålningar i världsklass

Wall Street Nacka var en internationell muralmålningsfestival som genomfördes 2019. Konstnärer från hela världen skapade konst i Nacka. En av deltagarna var den chilenska konstnären STFI! som uppförde ett verk på Elverket. Målningen är dokumenterad och kommer på något sätt att finnas med i projektet.

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Elverkshuset

Vi svarar gärna på dina frågor!

Gunilla Slättås

Försäljningschef